reklama

Maj 2012

dopiero teraz weszłam dziś na bb a tu takie wieści!!:-) aż ryczeć mi się chce ze szczęścia tak jak bym to ja urodziła:-D:-D
ja z pieszczoszką szłam łeb w łeb na suwaczku więc czas najwyższy spakować tą torbę żeby potem zonka nie było...:-D
dobra teraz doczytam co tam dzisiaj naskrobałyście

reklama
widzialyscie nowy temat na forum p.t. "ponowna prosba o pomoc"? Ja tu jestem krotko stazem, wiec nie chce sie wymadrzac ale dla mnie to jest zwykle spamowanie. Zeby to jeszcze byla prosba na watku glownym ale zakladac wlasny temat :baffled:

Leżę na patologii z kroplówką(magnez) rozwarcie na 1cm, szyjka krótka na 1,5cm. Ktg wykryło skurcze. Wg usg Pamela ma 2200-2400, ale jest mało wód płodowych:/ Łożysko na ścianie przedniej. Lekarka pytała, czy ciąża nie jest starsza, ale nie jest starsza. Czekam na rozwój sytuacji.

fiore kciuki zacisniete za Leo:tak:Bedzie dobrze:tak:
Carmella trzymaj sie zeby Pam zostala jeszcze troche w brzuszku:tak:
Ja tez juz zaczynam sie pakowac,musze poczekac na kuriera i torba bedzie pakowana:tak:Jutro zacznie sie prasowanie ciuszkow:tak:

Pojechałam na zakupy do tesco, ledwo dałam radę, bo mnie podwozie ciągnie, ale na poród się póki co nie zapowiada:-)
Z niecierpliwością czekam na jutrzejszą wizytę. Oby nocka minęła spokojnie i szybko;-)

Carmella - sio do szpitala, leżeć i nogi zaciskać. Trzymam kciuki za Ciebie i Pam!

kugela - widziałam.. admin powinien skasować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry