reklama

Maj 2012

reklama
Wiem, że mam, ale mi też ktoś kiedyś umożliwił kontakt z pacjentem i wiem jakie to ważne. Jakoś się uczyć muszą, a że na mnie, no cóż mogę wybrać inny szpital.

dziewczyny normalnie nie nadarzam z produkcja, net mi sie cos zawiesza i jestem szczesliwa jak zdarze doczytac.

Carmella wspolczuje , nastepnym razem opierdziel babe, to jest jej praca i nie robi ci przyslugi
Little- nina jezeli naprawde tak strasznie boli to jedz na IP i nie czekaj na nic.

elvie, mam poćwiczyć, pooddychać, jak ja do łazienki z kulą idę gryząc po drodze ściany z bólu? Wzięłam procha, mam nadzieje że pomoże, bo bardzo bardzo nie chcę jechać na IP, bo u nas od razu na 3 dni zatrzymują, z poprzedniego pobytu wróciłam obolała i chora. Będe liczyć że przejdzie jakimś cudem. Na szczęście jak leże i się nie ruszam to boli mniej... tylko co chwila do łazienki wstawać muszę :/

A w domu była panika, matka po karetkę chciała dzwonić, wszyscy co chwila dzwonią i pytają jak się czuje, czy nie rodzę i czy czuję ruchy. Niepotrzebna mi taka panika.

A ja się boję tego szpitala, przynajmniej patologii. Tak jak mówiłam, ze szpitala wróciłam chora, bo przecież na oddziale musi być 25 stopni i pozamykane okna, na dodatek obolała, bo łóżka się zapadały. A ja z taki bólem ledwo na normalnym, ludzkim się mogę położyć. Tak czy inaczej, poczekam do wieczora, jak nie będzie lepiej to nie bede miała wyboru niestety.

Mimo tego że boli nieziemsko, nadal uważam za baaaaaaaaardzo śmieszne, to jak można sobie krzywdę głupim kichnięciem zrobić :-D

Wiem, że mam, ale mi też ktoś kiedyś umożliwił kontakt z pacjentem i wiem jakie to ważne. Jakoś się uczyć muszą, a że na mnie, no cóż mogę wybrać inny szpital.
no chyba ze ci to jakos bardzo nie przeszkadza to ok ;-)

kurde patrze na suwaczek a tam 20 dni do porodu ( ten 1 o jeden dzien mi sie myli ) .....dopiero teraz zdałam sobie z tej liczby sprawe...jak to mało dni....:eek::dry: ...to juz nie jest smieszne... tylko przerazajace... ale zarazem sie ciesze ze to juz niedługo ..... :cool2::sorry::szok::szok::szok::szok:

Ja mam 46 i jak patrzę to dostaję lekkiej paniki... A co dopiero jakby tylko 20 zostało:)
Jutro może zamówię wóżek w końcu:) A Mega askocie jest kiermasz wózków tako:) z tego co czytałam ponad 100 modeli ma być, jakieś rabaty i parasolka do wózka w prezencie. Zobaczymy może w końcu się zdecyduję:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry