reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
no jakis pech. w ogole jakby mnie nie bylo, kiwa tym lbem i patrzy wymownie na ta druga. dobrze, ze lekarz ma je w dupie. teraz pewnie mnie obgaduja -.- bo tydzien temu sie wkurwilam jak nie chcieli ekg, bo dzisiaj ta suka na ekg i jeszcze teraz-.- zawsze na takich ludzi trafiam:/

edit: ta co miała bóle pojechala na porodowke rodzic

Ostatnia edycja:
no pieknie carmella kolejna wysłałas na poród :-p hehe no ale ty tam sie nie stresuj tylko odpoczywaj ile mozesz :tak:

a ja spakowałam juz wiekszosc rzeczy do torby :-):-):-) normalnie az sama nie moge uwierzyc...musze dokupic sobie jeszcze 1 koszule ,jakis stanik a kosmetyki i dokumenty spakuje na koncu no i w sumie to by bylo na tyle ....Tak jak wczesniej wszyscy mi sie dziwili ze po co mi taka duza torba to teraz juz nic nie mówia ...bo jest jak w sam raz tyle tego:cool2::sorry::-)

ja myslalam, ze mam duza torbe a jak przyszlo co do czego to okazala sie za mała:p teraz mam swoje rzeczy nawet na parapecie :)

ps jutro kolejna z sali ma cc, zostane tylko ja i ta z 33 tc o ile nikogo nowego nie wrzucą

edit: mam nadzieje ze na porodowce i roomingu lepsza obsluga

ja tam odrazu wiedziałam ze w duza torbe na kólkach sie spakuje ...i jednak miałam racje ze bedzie taka w sam raz:-p a jak widzialam u kolezanki na odwiedzinach jakie babki miały wielkie torby to wiem ze mnie juz nic nie zdziwi :-D

zapewne jutro przyjda nowe i tez przed samym rozwiazaniem :tak: obys ty sie dluzej tam uchowała :tak:

reklama
Do góry