Paula21
Grudzień '07
Elvie ojjj można się wkurzyć... ja telefony wymieniam przez neta... kurier przywozi podpisuję nową umowę i z bani ;-)
właśnie jestem dwa mies po wymianie ale Ci powiem że mam ciśnienie na orange i więcej nie przedłużę umowy
9 lat miałam POP-a potem przeszłam na abonament i ok, a teraz w abonamencie są tylko rozmowy wymienne na sms-y. Zabrali mms-y.
naliczają je ponad abonament którego płacę ponad 100 i nigdy nie wykorzystuję... 

Wzięłam telefon z super aparatem 12mPix, z nadzieją na wysyłanie mms-ów choćby jak się mała urodzi a tu takie hopki!!! 
złodzieje po prostu...
właśnie jestem dwa mies po wymianie ale Ci powiem że mam ciśnienie na orange i więcej nie przedłużę umowy
9 lat miałam POP-a potem przeszłam na abonament i ok, a teraz w abonamencie są tylko rozmowy wymienne na sms-y. Zabrali mms-y.
naliczają je ponad abonament którego płacę ponad 100 i nigdy nie wykorzystuję... 

Wzięłam telefon z super aparatem 12mPix, z nadzieją na wysyłanie mms-ów choćby jak się mała urodzi a tu takie hopki!!! 
złodzieje po prostu...
Pojechałam do salonu, bo tam mają dobre poziomy negocjacyjne i jedziesz niby rezygnować, obsługa dzwoni i z tej infolinii podają niższą kwotę za telefon i te gratisy;-) Mam kolegę kierownika w orange to mnie wyszkolił
Przez net bym tego sama nie załatwiła.
O 12 wlaczylam lapka i do teraz czytalam (z przerwami) :-) Odpisuje w kolejnosci chronologicznej :-)
Akurat wczoraj bylam swiadkiem, jak jednej ciezarnej cos polozna zaczela tlumaczyc odnosnie "uznania ojcowstwa w USC" a ta na nia z galami, ze jakie uznanie, skoro jest mezatka - polozna sie zreflektowala dopiero, jak tamta jej zablysla (doslownie! podniosla palec na wysokosc oczu poloznej) obraczka przed oczami