Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niektórzy się temu dziwili, ale coż - każdy organizm jest inny. Zresztą... ja jestem śpiochem od zawsze, 8 godzin snu to dla mnie stanowczo za mało - i nie ważne, ciąża czy nie, spać uwielbiam 

:-(
tak już chyba będzie do końca coś mi się zdaje. Ale po wczorajszej akcji spakowałam od nowa torbę, wyprałam szlafrok, koszulę - wyschną i od razu lądują w torbie. Nie ma co czekać, za dużo osób mi mówi, że jakoś niespecjalnie wierzą w to, że dotrwam do terminu. Tym bardziej, że u mnie i u męża w rodzinie dzieciaki jakoś tak wcześnie na świat się pchają....

Ollena - kładź się, oddychaj głęboko i jak najwięcej odpoczywaj. Poza tym Ty nie pierworódka, więc lepiej przygotowana powinnaś być;-) Z drugiej strony z autopsji wiem, że za drugim razem jesteśmy bardziej świadome, ale i na łatwiejszy poród możemy liczyć:-) Każda się boi, ale żadnej ciężarnej to nie ominie, więc trzeba te myśli oswoić i nastawić się pozytywnie a będzie dobrzeMam stracha...
Skurcze zoladka, biegunka, chwile az wylam z bolu. Krzyz pobolewa, dol brzucha tez i skurcz przepowiadajacy jeden za drugim...
Nie mysle, ze to to, ale zaczynam mies stresa i plakac mi sie chce![]()