reklama

Maj 2012

reklama
martaik moze tym razem bedzie inaczej wiec relaks i spróbuj zasnac :tak: trzymam mocne &&&

tak tak dziewczyny zaciskajcie nogi jeszcze mamy troche czasu :-) no suse ty juz bys chciała wiec za jak najszybszy rozwoj skurczy &&&;-)

zanetaa, kilolek - lacze sie solidarnie w bolu wysluchiwania skrajnych debilizmow na temat terminu :hmm: Furii regularnej dostaje, jak ktos mi chce wyliczac dni i wstawia teksty tego rodzaju :growl: Dlatego wogole nie mowie, kiedy termin, ba, wrecz unikam niektorych osob (wlaczajac w to tesciowa wlasnie) :no2:Ech, duzo by o tym mowic ale nie warto stresowac sie i przez to dziecka :-(

Wszystkie dziewczyny z "objawami" - trzymam &&&&&& za zachowanie zimnej krwi i pomyslny rozwoj wypadkow**** :happy2:

Kochane, o ile się nie myle to przed chwilą odszedł mi czop...boję sie jak cholera:( dzis chyba nie poloze sie spac, aby nie odeszły mi wody:) ze Stasiem wyglądało to tak, ze rano odszedł mi czop, a kiedy wieczorem polozylam sie do lozka odeszły mi wody, to było około 23, o 7.40 nastepnego dnia malutki był juz z nami...

a jak wyglądał Twój czop?

idę się położyć, bo coś się zaczynają mocniejsze skurcze. jeśli wytrzymam do jutra (muszę!:)) to odezwę się dopiero wieczorem jak Miśka nie będzie.

Carmella, suse, Martaik - dzisiejsze kciuki w szczególności dla Was;) oczywiście o reszcie też pamietam:):*

I ja trzymam kciuki za odczopowane:-) Te, które mogą i chcą już rodzić - niech rodzą, a wcześniaki niech nogi mocno zaciskają;-)

Spadam małą gnidę chyba już po raz setny do łóżka odstawiać, bo za nic w świecie zasypiać nie chce: skacze, śpiewa, tańczy, recytuje..:baffled: W dodatku popsuła mi pompkę od piłki i na takim flaku teraz muszę siedzieć:sorry2:

reklama
Prosze czopy wkladac spowrotem gdzie ich miejsce i czekac cierpliwie do maja:tak::cool2:kciuki dziewczynki zebyscie jeszcze wytrzymaly.
Ja mam pytanie jak wasi lekarze licza termin porodu: z OM czy pierwszego USG? bo moja lekarka liczyla caly czas z OM a ten lekarz teraz twierdzi ze mam termin z USG . Tak sie juz teraz glowie bo mam tydzien roznicy prawie. A dziecko niby ponad 2 tyg wieksze wiec juz sama nie wiem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry