Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jutro dzwonię do mojego gina, niech robi co chce ze mną. Naszła mnie myśl - co będzie jeśli to faktycznie okaże się cholestaza? Kurde, w sumie te wymioty to mógł być początek... poza tym mogę zapomnieć o położeniu się na prawym boku (od poniedziałku właśnie) - ucisk na wątrobę mam taki, że mi zgaga zęby wypala 
ja tam nie wiem, bo aż takiego jeszcze nie próbowałam, ale na szczęście ze zbliżeniami nie mam problemu - podobnie jak Ty, na starcie tak sobie, a potem z górki ;-);-)

i po takiej ilości postów to nie pamiętam już co komu miałam napisać

Za oknem znowu pada, zimno i szaro - beznadziejna pogoda na rodzenie, więc liczę na to, że Maciek dziś wyjść na świat chciał nie będzie
czyli sytuacja lubi sie powtarzac - 5 lat temu jak lezalam w szpitalu dziewczyny ze skurczami staly pod porodowka bo wszystko bylo zajete, pamietam jak w boksie obok wpuscili dziewczyne to za 5 min miala juz parte

ale na plecach ja im sie juz nie poloze chocby mnie zmusic chcialy, znow mi sie slabo zrobi jak ostatnio
a uwaga - jak sie zasnie na Ktg zatrzymuja na oddziale na obserwacje, dowiedzialam sie juz po
znajoma zatrzymali bo kimnela sobie, w nocy wstawala do malego i zmeczona byla a oni szpital i koniec
wiec jutro oczy na zapalki i gazete sobie jakas kupie