reklama

Maj 2012

Kilolek ja wlasnie tez nie wiedzialam a oni ponoc przyjmuja ze to zaslabniecie jest:tak:i z marszu na oddzial wiec ja o maly wlos tez bym trafila:baffled:powiedzialy ze najlepsza pozycja do KTG to na plecach na lekkim skosie i glupia sie tak polozylam:eek:i juz mnie poty oblewaly po koniec:confused2:nie dosc ze ucisk to obok grzejacy kaloryfer i slonce swiecilo po oczach- chyba specjalnie sobie pacjentki napedzaja:-D

reklama
Widzę, że nie tylko ja niewyspana :baffled:. Budzę się w nocy i usnąć nie mogę. Za oknem deszcz... szaro... zimno... bleh. Dobrze, że do lekarza nie mam daleko, bo dzisiaj na wizytę.

PS. Zaglądam do Was w miarę na bieżąco, ale ostatnio weny do pisania brak ;-)

witam sie przy sniadanku. U nas pogoda tez nieciekawa, przynajmniej niezachecajaca do jakiegokolwiek spaceru i wyjscia z domu:-(
Nocka nawet spokojna i przespana, oczywiscie z pobudka na siku:-p tragedii nie było :-)
Wszystkim wizytujacym udanej wizyty, a potrzebujacym &&&&
Ciekawe czy Pieszczoszka dzis wroci do domku z Laura?
Miłego dzionka

Witam Was w ten deszczowy poniedziałek, pogoda normalnie listopadowa, brr...

Mały odstawiony do przedszkola,śniadanko zjedzone i trzeba było by się zabrać za coś, chyba posprzątam w szafie z dokumentami, zabieram się za to odkąd jestem na L4 (listopad!!!)

Fiore &&& za Leo!!!
Pieszczoszka, co tam u Was, mam nadzieję, że Was obie wypiszą &&&
Suse, powodzenia w straniach :)
Jeśli chodzi o przytulanki u nas to ja nie chcę bo boję się, że przyspieszymy poród (chyba jestem jedyna na forum, która chce jak najpóźniej urodzić - oczywiście w granicach rozsądku)
a poza tym jak ostatnio próbowaliśmy to ciasno tam i sucho, żadna przyjemność. Chociaż mój W to się wczoraj obraził prawie, że nie chcę.

A teraz pytanie z innej beczki: macie może jakiś sprawdzony sposób na rysy na panelach? Po ubiegłotygoniowym przemeblowaniu moje panele wyglądają fatalnie. Myślałam, że uduszę W jak to zobaczyłam!!!

Miłego dzionka Kobietki:)

Ostatnia edycja:
tak na pocieszenie w DDTvn mowili ze od 1.05 ponoc upały maja przyjsc temp nawet do 27 stopni. Tylko oby nie było za goraco bo dopiero sie bedziemy meczyc, wiec cieszmy sie teraz z takiej pogody :-)

Carmella wyśpij się i za mnie :-D, bo ja dzisiaj nie bardzo mam czas na drzemkę. Zaplanowałam sobie trochę rzeczy i muszę się w końcu za to wziąć m.in. wyprać wózek (kupiliśmy używany). Nie przekonuje mnie fakt, że wygląda na czysty, ja muszę mieć wyprane po swojemu i już :-D. Szkoda tylko, że słońca brak, to bym wystawiła na balkon. Musze też skoczyć do pewnej sieci ;-) przedłużyć sobie umowę i wziąć nowy tel., bo obecny jest w rozsypce, a chce zdążyć przed porodem, bo okaże się, że nie będę miała z czego zadzwonić będąc w szpitalu. Pasowałby też torbę spakować do szpitala :-D:-D:-D, jakoś nie mogę się za to zabrać. Wizytę mam dopiero na 18:40 więc ze wszystkim (dodając obowiązki domowe) powinnam się wyrobić - o ile odkleję się zaraz od kompa ;-).

Witajcie,
Pogoda faktycznie fatalna. Maly odstawiony do przedszkola a mnie cos mdli wiec do lozka bryknelam. Herbate pije i o jedzeniu nie mysle bo mnie rzuci.
Fiore - trzymajcie sie cieplutko, sciskam Was.
Milego dnia dla wszystkich.

reklama
dzien dobry dziewczynki! wczoraj prawie caly dzien bylismy u tesciow i podczytywalam tylko co tam u Was. poza tym to nie czuje sie zbyt dobrze - bol gardla i glowy od wczoraj...
Leo, fiore, Piezczoszka, Laura, kciuki za Was!!! obyscie jak najszybciej cieszyly sie maluszkami w domku!!!
gia, widze ze mamy podobny plan na dzisiaj, bo ja tez mam zamiar wyprac wozek i przedluzyc umowe wymieniajac jednoczesnie telefon :) zmykam sie szykowac bo zaraz tesc po mnie przyjedzie
milego dnia Wam zycze i mam nadzieje ze bede miala sily zeby odezwac sie pozniej :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry