reklama

Maj 2012

jakos dziwnie pobolewa mnie w podbrzuszu i jestem dziwnie podekscytowana, mam ochote umyc glowe zeby byc przygotowana ale nie chce zeby mi znowu kroplowke odlaczali... moze to juz :O tak mnie jeszcze dziwnie nie kłuło tutaj w szpitalu

reklama
anik jesli watrobe masz ucisnieta to stad to swedzenie i wcale to nie musi byc cholestaza.
U mnie swedzenie przeszlo, zgaga przeszla a mialam taka wlasnie jak dziewczyny pisza...cofalo mi sie az, wiec mysle ze wlasnie jakis ucisk byl.

Carmella
ja tez mam dzis bole i klucie w podbrzuszu, bywa. Bez paniki:)
Aa i kompot z jablek mam dzieki Tobie! ;-)

Brydzień :-)

Nie rozumiem już mojego organizmu, prawie całą noc nie spałam, a czuję się jak nowonarodzona. Gdzie w tym sens? :-D

anik - ja mam zgagę i mnie też wszystko swędzi, myślę, że to właśnie ucisk na wątrobę, bo cholestazy nie mam.

Idę pranie wstawić póki się czuję na siłach, miłego dnia Majóweczki :-)

Dziewczyny ale wy piszecie:szok::szok::szok::szok: nie jestem was w stanie doczytac wiec przeleciałam wszystko po łebkach :tak:

carmella ty to sie jeszcze chwile wstrzymaj , niech Pam jeszcze posiedzi , zawołaj pigule niech zobacza co tam z toba sie dzieje.

anik mam nadz ze to nie ta cholestoza i wszystko okaze sie ok.

annte &&& zebys wyszła ze szpitala i by bylo ok .

Fiore , Pieszczoszka caly czas &&& za Was i wasze malenstwa .

co komu jeszcze ?? nie pamietam wiec &&& za wizytujace i potrzebujace.

Wiec ja sie tez jeszcze nie spiesze z porodem bo kurde ani wozek jeszcze nie przyszedl co za tym idzie nie mamy fotelika , i jeszcze nie spakowalam calej torby :-p ale przenosic nie chce o nie:no:

ok ide doczytac reszte i cos zjesc bo znowu głodna jestem:eek::sorry:

reklama
natalka1704, ja torby dwie mam już spakowane, cała wyprawka kupiona już na szczęście. Tylko wózka nie ma i chwiliowo kasy na niego też nie. Czyli tak na prawdę nie mamy ani wózka ani fotelika. Niesamowite ile kasy może zeżreć remont, na szczęście materiały już kupione praktycznie wszystkie i teraz tylko robić. A na wózek, w razie gdybym urodziła szybciej, zawsze można pożyczyć, chociaż wolałabym rodzić jak najpóźniej to nie byłoby problemu.

Wy wszystkie spakowane, gotowe, wózki macie, łóżeczka porozkładane, a my nawet gdzie mieszkać nie mamy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry