natalka1704
Fanka BB :)
a nie olisiaa tak ze 2 maja masz skoczony 40 tydz bo.... to w koncu data porodu ???
hehe
bo ja juz sie sama w tyg gubie 
hehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olisiaa gdzie ty juz ??? masz za mna poczekac ej no ej !!!
little nina no mi głownie chodzi o ten fotelik bo nawet nie mam od kogo pozyczyc...a nie wypuszcza ze szpitala bez tegoale o torbe to szybko dopakuje i sie pojedzie , nawyzej mi podowoza , ech te pieniadze to naprawde ida jak woda....
no właśnie mi też o fotelik chodzi. Jeśli się Maluch wstrzyma z przychodzeniem na ten świat, to normalnie bede mogła do sklepu jechać, obejrzeć i spokojnie wybrać wózki. Gorzej jeśli się pośpieszy, bo wtedy będziemy zmuszeni pożyczyć kasę na wózek i TŻ będzie jechał jak bede w szpitalu. A ja wolałąbym sama wózek wybierać![]()
No nam masakrycznie pieniądze idą, naprawde przeraża mnie ile remont kasy zżera. No ale remont remontowi nie równy, my startowaliśmy z gołymi ścianami, nawet wydzielonej łazienki nie było. Myślę że i tak nam nieźle poszło, teraz to jest kwestia powiedzmy 2 tygodni tylko, taki wyścig z czasem mamy. Ja mam zakaz robienia czegokolwiek, mam leżeć i trzymać małego w brzuchu ;-)
a chociaz moze w internecie sobie poogladaj wózki zeby mniej wiecej wiedziec jaki ci sie najbardziej podoba i tylko jechac kupic ;-) ja czekam z niecieprliwoscia na ten wózek kiedy dojdzie i poki co mowie do malego zeby jeszcze troche posiedzial sobie... ma czas do dnia porodu w sumie.... i niech wychodzi 
ale ja mam wybrany. Tylko, ze u mnie tu nigdzie go nie m, bo tak to bym mogla na karte kredytowa kupic a za kawelek go szybciutko splacila (przynjamniej bylabym spokojna ze go mam) a tam gdzie w necie go znalzalam to nie mozn karta plcicno mamy ten sam dzien porodu i wiesz troche mnie zdziwilo ze tobie wyliczyli jednak na tydzien pozniej ....juz zwatpilam co i jakNo to juz sama nie wiem, moze jej sie cos pokreciło i zamiast na 2 maja to policzyła albo mysli ze mam na 12 maja:-)

lez i odpoczywaj to moze faktycznie maly jeszcze tez grzecznie posiedzi w brzuszkua chociaz moze w internecie sobie poogladaj wózki zeby mniej wiecej wiedziec jaki ci sie najbardziej podoba i tylko jechac kupic ;-) ja czekam z niecieprliwoscia na ten wózek kiedy dojdzie i poki co mowie do malego zeby jeszcze troche posiedzial sobie... ma czas do dnia porodu w sumie.... i niech wychodzi
![]()
no to tak jak kilolek pisze pokaz mezowi w internecie w razie czego jaki ci sie podoba ... no chyba ze macie choc chwile czasu zeby podjechac i mu na zywo pokazac co i jakJa już mam poprzeglądane, wiem na co zwracać uwagę i w ogóleBędę w sklepie kupować, odejdzie czas przesyłki przynajmniej, a mamy w mieście jeden porządny sklep, w którym są nawet zaskakująco przyzwoite ceny wózków.