reklama

Maj 2012

Carmella - takie pobolewania brzucha to pewnie co druga z nas ma. Oszczędzaj się, oddychaj i trzymaj 2w1 jak najdłużej, bo się nakręcasz niepotrzebnie, a to nie służy Pam.

Olisiaa - wygląda na to, że odszedł Ci czop. Jeśli bez krwi to możesz i 2tyg. się jeszcze bujać. Mnie odchodzi na raty, we wtorek odszedł bardzo bardzo jasny róż, taka biel zabarwiona i mało tego na wkładce, wczoraj jakby kolejna część, ale też niewiele i już bez różu. Przy Lenie to mi odszedł cały na raz, zabarwiony krwią, jak się byłam myć tuż przed wyjściem na porodówkę, bo skurcze miałam regularne co 5-7minut. Trzymam kciuki, Ty już zielone światło na poród masz:-)

Jakieś fale zimna dzisiaj mam a w nocy mi potwornie gorąco było. Udało mi się do położnej środowiskowej dodzwonić i mam po powrocie ze szpitala ją sobie wezwać to od razu przyjdzie.

reklama
Dzieczyny maja racje pokaz mezowi jaki ci sie podoba, napisz dokladna nazwe wozka, model i kolor. Mysle ze w razie czego powinien sobi eporadzic z zakupem, bedzie miec napisane czarno na białym :-)
elvie ja nie miałam zabarwionego tego czopu krwia, czy to oznacza ze jeszcze jakas czesc jego moze wyjsc? zawsze jest podbarwiony krwia?

Ostatnia edycja:
No właśnie w tym sklepie są różne modele wózków i co tydzień jest kilka w promocji i zawsze wśród nich znajduje się jakiś, któy by mi się podobał. Na podjechanie i obejrzenie teraz nie ma szans, TŻ ma teraz kilka dni wolnego i cały czas zasuwa żeby mieszkanie skończyć. Właśnie dzwonił że w pokoju podłoga umyta, okna i gniazdka założone, jedyne co zostało, to powieszenie grzejnika i właśnie szykuje kuchnie do szlifowania i malowania. Ja teraz też dzień w dzień będę jeździć i wspierać duchowo, więc nawet na forum mnie nie będzie. Jedyne co do wózka mogłam zrobić, to pokazać i wytłumaczyć na czym mi zależy i na co ma zwracać uwagę. Tu też jest kwestia tego, że jeśli z tą sprawą z pracodawcą wyjdzie tak jak chciałabym żeby wyszło, to z wózkiem też będziemy mogli sobie na więcej pozwolić. Także pokazanie konkretnego modelu raczej bez sensu jest :/

Zaraz zresztą jade do gina, a prosto od niego do mieszkania naszego ;)

elvie ja nie miałam zabarwionego tego czopu krwia, czy to oznacza ze jeszcze jakas czesc jego moze wyjsc? zawsze jest podbarwiony krwia?

Nie zawsze. U nas na Kwietniówkach jednej dziewczynie czop po kawałku 2 tygodnie odchodził i był białą galaretką. Z tym czopem to różnie bywa, jedne mają zabarwiony krwią - to oznacza szybki poród, inne bez krwi i wtedy można jeszcze nawet i 2tyg.na Malucha czekać, więc się nie stresuj.

Ostatnia edycja:
Witam, bylismy u alergologa z Misia,niby nic ciekawego nam nie powiedzila:baffled:Do konca tyg mala ma zostac w domu:tak:Dobrze ze ja jestem na zwolnieniu,bo tak byloby kiepsko:baffled:No nic do maja jakos wytrzymamy,ale co bedzie jak ja szybciej zaczne rodzic:eek:Nie mysle o tym przekonam sie sie jutro na wizycie co mi ginek powie:tak:
Co do sexu to i tak teraz nie mozemy bo ja biore globulki dopochwowe:baffled:Dzis niby ostatnio:tak:

little_nina
trzymam &&&&&& za wizyte i za reszte wizytujacych sie tez
:tak:
fiore przykro mi ze wyszlas ze szpitala bez synka:-(Trzymam &&&&&& zeby szybko mu sie poprawilo i wrocil do domu:tak:
Carmella trzymam &&&&&&&&:tak:
I juz nie wiem co komu:zawstydzona/y:Trzymm kciuki za wszystkie potrzebujace:tak:

Hej

Karolki mnie zainspirowała i postanowiłam swoje stopy do stanu używalności doprowadzić, namoczyłam, spilingowałam, pazurki obcięte i opiłowane - i chromolę - nie maluje już - brzuch jak skała, oddycham jak nosorożec - i tak jestem z siebie dumna. L sie zdziwi, że ja bez skarpetek śmigam, bo do tej pory to nawet jak nago to w stopkach byłam:)))

Elvie - ja kliknęłam w ten Twój link i nie jem już obiadu - niby to fizjologia, ale te zdjęcia są straaaaszne

Szukam jeszcze inspiracji do żelazka - mam dwie sterty - jedne nasze ciuchy a druga to ciuchy małego. No ok, skoro mówicie, że jutro to dziś dam sobie spokój:)))

reklama
Witam się poniedziałkowo.

Ufffff..doczytałam....

no tak Kochane, każda z nas już coś tam czuje i przeczuwa... U mnie też skurczy jakby wiecej i takie bóle "okresowe", ale zawzięłam się i w tym tyg. to leżę jak najwięcej, bo mój gin. akurat przez jakis tydzień będzie trudno dostępny :-(więc wolałabym, żeby spokojnie było i bezskurczowo..
no w każdym badź razie postaram sie zrobić wszystko co mogę, żeby tak było...

a z tego co zapamiętałam to tak:
Carmella - leż grzecznie i wytrzymuj jak długo sie da..i nie nakręcaj się niepotrzebnie, chociaz wiem, że to sie tak łatwo mówi,
As - super, że dotrwałaś już do takiego tygodnia i na pewno dalej też bedzie bezpiecznie :tak:
Pieszczoszka - mam nadzieję, że jesteście już z Laurunią w domku
Fiore - dużo siły Ci życzę i oby z Leo wszystko sie jak najszybciej unormowało
Little nina - udanej wizyty :-)

i w ogóle Wszystkim Dzielnym Majówkom udanego i spokojnego dnia i tygodnia życzę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry