reklama

Maj 2012

reklama
suse - &&& zaciśnięte, tyle lat czekałaś to te kilka dni nie zrobi Ci różnicy i wg mnie nie ma co przyspieszać, dziecko samo wie najlepiej, kiedy chce przyjść na świat:tak:

Moja mała gnida wróciła z klubu i spać nie poszła, można z nią oszaleć, bo teraz mega marudna, sama nie wie czego chce i mi miauczy, ale czekamy do 19.00 na kąpanie i spanie.

Mnie dzisiaj już 3 razy okropny skurcz nogi złapał, ale nie łydki tylko bardziej biodra, pośladka, uda lewego. Miałyście tak? W necie info tylko o skurczach łydek u ciężarówek wynalazłam.

Suse &&&, będzie dobrze:tak:

MI coś od popołudnia strasznie niedobrze, niby nie wymiotuję ale jest mi tak byle jak.

Myślałam, że już jestem po praniu i prasowaniu "dzieciowym" a tu dziś z samego rana kolega W przywiózł mi 2 reklamówki ślicznych ciuszków po swojej córeczce - nie mogłam się oprzeć. Moja mama się śmiała, że nawet jakbym Olę 5 razy dziennie przebierała ( czego oczywiście czynić nie zmierzam) to i tak wszystkiego nie jestem w stanie jej założyć, tyle tego jest.

Co do wagi to ja miałam 4100g i urodziłam się tydzień przed terminem, W był wcześniakiem i ważył 2500g a nasz Mateusz urodził się 2 dni przed terminem z wagą 3900g. Lekarz twierdzi, ze Ola nie powinna być tak duża, pożyjemy, zobaczymy:)

znać date? hmmm róznie to bywa ....

4 cm rozwarcia ,kurde ja pół dnia się meczylam zeby mieć tyle rozwarcia :-D przy pierwszym porodzie heheh fajnie ,że zobaczysz juz córcię, :-)

ciezko za Wami nadazyc :-)

Elvi - moze to ciazowa rwa kulszowa? Jak maluszek uciska glowka kanal rodny pod spcecyficznym katem to moze zatelepac az cala noga, dziwne uczucie :-p

&&&& za te trzymajace nogi razem i za te latajace po schodach :-D

reklama
Clue nie strasz mlodych mamusiek ktore czeka cc a kiedys moze beda chcialy miec drugie dziecko:sorry:ja po pierwszym cieciu czulam sie super i teraz w ciazy nic mnie nie boli:no:ciecia nie czuje, nawet raz mnie nie zabolalo a brzuch mam ogromny:tak:i dziecko ponoc duze wiec ucisk jest:tak:wazne jak zagojona jest rana pewnie i jak fachowo bylo ciecie wykonane. Ja narzekac nie moge:sorry:mojej blizny nawet nie widac. Jak bedzie po drugim cieciu sie okaze, mam nadzieje ze ok.

Straszę, bo znam dziewczyny które na własne życzenie wybierają cc i kurcze nie mogę ich zrozumieć.
U mnie pewnie cos z gojeniem poszlo nie tak bądź z samą operacją.
A cc często ratuje życie maluszka i mamie wiec jak mus to mus - wszystko dla maluszka wytrzymamy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry