reklama

Maj 2012

Witam,
nadal 2w1, objawów porodowych brak, ale wreszcie się porządnie wyspałam:-)

kugela - dzięki za info o magnezie! Jeśli chodzi o wypady z maluszkiem do marketu to również nie popieram, wręcz wścieku dostaję jak takie brzdące malusie w markecie widzę:no: Każdy zagląda, hałas, gwar, światło okropne oślepia dziecko, koszmar.

natalka - spełnienia marzeń!!

wikasik - ja mam mega torbę jak na wczasy i po jednej stronie swoje rzeczy a po drugiej chusteczki, pampersy, emolium i pieluszki dla Maćka, ciuszki na wyjście mi M. dowiezie.

Mysio - pewnie hemoroidy, współczuję..

paulinka - nie będzie aż tak źle, dasz radę;-) Przecież dla przyjemności własnej tego nie robisz tylko dla dzidzi:tak:

Carmella - co z Tobą?? Zaczynamy się niepokoić..

Kciuki za wizytujące i za te wybierające się do szpitala, a w szczególności za Majowe Maluchy!

Mykam śniadanko jakieś czarować, bo M. kichający, pociągający, ehhhh:baffled:
Później tylko mamę z dworca odebrać, kosmetyki z ori i mogę spokojnie rodzić;-)

reklama
Kochane przyszłe mamy!!

Poszukuję chętnych ciężarnych kobiet najlepiej w okolicy 3 trymestru do krótkiego, anonimowego, mailowego wywiadu na temat tego jak znoszą ciążę!! Chętne proszę o emaile! Badania UW

dorota.rauk@wp.pl

jestem jestem. lekarz stwierdzil, ze jak skoncze 36 tydzien(sobota) to odlaczaja mnie od lekow i czekamy na porod. rozwarcie na 2cm stwierdzone wczoraj. dzisiaj lekarz powiedzial ze mam permanentne skurcze;) aha i reszta czopu wciąż mi wypada

a piguly twierdza ze laptop wysyla mi zle fale do brzucha i uzywam go mniej -.-

aha od miesiaca mam identyczna wage :O

Ostatnia edycja:
A mnie własnie ojciec oświecił, że o 9 prąd wyłączają bo jakaś konserwacja sieci więc napuszczam ciepłej wody do wanny i idę się ogarnąć przed wizytą u gina. Więc pewnie dopiero po południu was doczytam. Miłego dzionka

JA JUZ JESTEM ZAWIOZŁAM MAŁA WSADZIŁAM DO AUTOBUSU POMACHAŁAM I TROSZKE BYŁA PRZEJETA ZE BEZ MAMY A MI SERCE SIE CISNEŁO I LEZKI ACH TE HORMONY :((
ide prasowac zeby nie myslec taka jakas sie panikara zrobiłam

czesc dziewczyny
tez sie melduje skurczy brak ,innych objawów porodowych tez i zapewne jestem pozamykana na 4 spusty jak pas cnoty:-D wiec u mnie luz jednym słowem :-) ale chyba przyspiesze sobie wizyte o kilka dni zeby zobaczyc czy wszystko ok jest ;-)
u nas dzisiaj pieknie swieci sloneczko wiec skorzystam z okazji i przejde sie choc na krótki spacer bo perzech na dłuzszy nie pozwoli:eek:
nocka nawet przespana o 6 na siusiu i o 9 pobudka wiec nie jest zle :-)
tylko te szczelania kosci jak sie przewracam z boku na bok:szok: ...mam wrazenie ze zaraz mi tam cos peknie :eek::confused2:

dzisiaj widze ze duzo osob wizytuje wiec mocne &&& za dobre wiesci ! szpitalne co dzisiaj ida trzymajcie sie tam dzielnie moze bedzie ok i was szybko wypuszcza ! &&&

ogolnie milego dnia zycze i spokojnego ;) Nogi nadal zaciskamy :-)

Witam dziewczyny. Ja od dwóch dni umieram na ból kregosłupa i żeber. Nie wiem czy mały sie tak niefortunnie ułożył czy coś się dzieje. Czuje się jakby ktoś mnie skopał i to dość solidnie. A żeby tego było mało to dziś w nocy od 1 do 6 brak snu i podobnie jak natalka1704 to strzelanie w kościach podczas przewracania się na drugi bok jest straszne. Ale pogoda dzisiaj zdecydowanie lepsza, słoneczko świeci więc może jakiś mały spacer mi pomoże. Pozdrawiam i trzymam kciuki za potrzebujące.

reklama
Witajcie Sliczne!!!
Faktycznie słonko za oknem:)) od razu lepiej, chociaz mega ciepło nie jest..:wściekła/y:
Mnie boli cała miednica. Może w weekend przyszykuje łóżeczko..hehe. Juz stoi ale bez poscieli. Mój Mały codziennie pyta: kiedy będzie siostrzyczka????? A my na to: jak będzie ciepło...hehehe:-D
Pozdrawiam Was i trzymajcie sie w 2packu :)) grzecznie.!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry