Witam się i ja.
Suse oby do piatku &&&&
Elvie mnie czasem łapie skurcz jakby na wewnętrznej stronie uda, czasem jakby pachwina - nie jest to przyjemne....
majorka podziwiam Twoją mamę - poród sn dzieci po 4 i 5kg to musiało być coś. Oby Tobie tez tak sprawnie poszło.
she-84 duuużo zdrówka!!
little-nina, paulinka88 - współczuje Wam. Sama nienawidze przebywac w szpitalu (a oststnio często mi się zdarzało), ale jak trzeba, to trzeba.Zajmą się Wami, poodpoczywacie trochę, będzie dobrze. Trzymam &&&&
wikasik co do pakowania, to osobno chyba wygodniej, bo łatwiej coś znaleźć. Chyba, ze w jednej torbie jakos sensownie to rozmieścić.
elcia ja też za każdym razem mam mega stres i lęki jak syn jedzie na jakąś wycieczkę (jednodniową, bo na dłuższe to chyba jak będzie miał ze dwadzieścia lat skończone) albo mają jakikolwiek inny wypad z przedszkola. Nie potrafię nad tym zapanować. Staram się nie okazywać i nie siać paniki, ale to co się dzieje w środku....
Mysiochomis mam nadzieję, że z tą krwią to nic poważnego.
Wszystkim dzis wizytującym życzę aby same dobre wieści otrzymały, za wszystkie potrzebujące, obolałe kciuki żeby było lepiej. Za juz urodzone 'majowe' dzieciątka też mocne &&&&.
Z mojego wczorajszego planu niestety nie wszytsko zostało zrealizowane więc trzeba dzisija nadrobić. Najważniejsze, że na wizycie ok - brakowało mi tego od dłuższego czasu

. Powiedziałam nawet lekarzowi, ze jak tym razem tez ma dla mnie jakieś nienajlepsze wieści, to niech lepiej kaftan szykuje

. Na szczęście obyło się bez, ale więcej nasmaruję na odpowiednim wątku.