reklama

Maj 2012

Carmela przecież tylko chwile mnie nie było na BB ,a Ty tu takie rewelacje.To podzielisz się ze mną doświadczeniami z tym czopem bo dwa razy rodziłam ale tego jakoś nie miałam (tzn pewnie miałam ale nic mi o tym nie wiadomo).Powodzenia i&&

reklama
fiore - wierzę, że Leo wyjdzie z tego szybko i bez szwanku, jeszcze się naprzytulacie. Modlitwa i kciuki zaciśnięte dla Was od nas cały czas. Trzymaj się! I jeśli mogę coś doradzić to zajrzyj na wątek wcześniaków, na Kwietniówkach mamy dwie wczesne kruszynki i wiem, że ich mamom rady innych przeżywających podobne chwile bardzo pomogły.

Carmella - no na chwilę znikłam z BB a Ty się rozkręciłaś na maksa:szok: Życzę szybkiego dojścia do pełnego rozwarcia i miłych wrażeń poporodowych. Czekamy na pierwsze fotki Pamelci:-)

A my wreszcie złożyliśmy łóżeczko. Jeszcze tylko pościel i baldachim muszę poprasować, ale Lenka jeszcze nie śpi, więc prasowanie przesunie się w czasie. Najwyżej M. z mamą będą się o to martwić, jak ja nie zdążę;-)

dobry wieczor dziewczynki! ja dzis prawie caly dzien na nogach i od powrotu oczywiscie zdycham. ale dzien zaliczam do udanych, fryzjer odbebniony, szkola rodzenia tez. tylko sukienki na sobotnie wesele nie kupilam i nie wiem w co sie ubiore :/ na SR zwiedzalismy dzis porodowke i oczywiscie przerazilam sie troche opowiadaniem poloznej i tym jak wyobrazilam sobie siebie na tym fotelu do rodzenia. ale musze przyznac ze sale porodowe i poporodowe super.
chyba nic wiecej nie mam sily dzis napisac...
Natalka, sto lat!!! spelnienia marzen i wszystkiego czego sobie zyczysz!!!
gia, wszystkiego najlepszego rowniez dla Twojego szesciolatka :)
fiore, modlitwa za Was nieustanna!!!
Carmella, trzymaj sie tam dziewczyno, bedzie dobrze!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry