• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Carmela przecież tylko chwile mnie nie było na BB ,a Ty tu takie rewelacje.To podzielisz się ze mną doświadczeniami z tym czopem bo dwa razy rodziłam ale tego jakoś nie miałam (tzn pewnie miałam ale nic mi o tym nie wiadomo).Powodzenia i&&

reklama
fiore - wierzę, że Leo wyjdzie z tego szybko i bez szwanku, jeszcze się naprzytulacie. Modlitwa i kciuki zaciśnięte dla Was od nas cały czas. Trzymaj się! I jeśli mogę coś doradzić to zajrzyj na wątek wcześniaków, na Kwietniówkach mamy dwie wczesne kruszynki i wiem, że ich mamom rady innych przeżywających podobne chwile bardzo pomogły.

Carmella - no na chwilę znikłam z BB a Ty się rozkręciłaś na maksa:szok: Życzę szybkiego dojścia do pełnego rozwarcia i miłych wrażeń poporodowych. Czekamy na pierwsze fotki Pamelci:-)

A my wreszcie złożyliśmy łóżeczko. Jeszcze tylko pościel i baldachim muszę poprasować, ale Lenka jeszcze nie śpi, więc prasowanie przesunie się w czasie. Najwyżej M. z mamą będą się o to martwić, jak ja nie zdążę;-)

dobry wieczor dziewczynki! ja dzis prawie caly dzien na nogach i od powrotu oczywiscie zdycham. ale dzien zaliczam do udanych, fryzjer odbebniony, szkola rodzenia tez. tylko sukienki na sobotnie wesele nie kupilam i nie wiem w co sie ubiore :/ na SR zwiedzalismy dzis porodowke i oczywiscie przerazilam sie troche opowiadaniem poloznej i tym jak wyobrazilam sobie siebie na tym fotelu do rodzenia. ale musze przyznac ze sale porodowe i poporodowe super.
chyba nic wiecej nie mam sily dzis napisac...
Natalka, sto lat!!! spelnienia marzen i wszystkiego czego sobie zyczysz!!!
gia, wszystkiego najlepszego rowniez dla Twojego szesciolatka :)
fiore, modlitwa za Was nieustanna!!!
Carmella, trzymaj sie tam dziewczyno, bedzie dobrze!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry