reklama

Maj 2012

No napisałam do niej i czekam na info jakakolwiek :-) napisała"urodziłam synka" wiec jestem w szoku bo przeciez miała byc Pam no ale niespodzianki sie zdarzaja. Najwazniejsze zdrowko. dobrze ze Pieszczoszce sie nie przytrafiło bo ona sam róz ma w posiadaniu :-)
Natalka chyba kolej na nas, cos czuje ze my przenosimy

reklama
i jak tu spac spokojnie jak tu z rana takie wieści :-) no mi sie wydaje ze chyba by sobie nie zartowała z nas:confused2: a takie rzeczy sie zdazaja ...i moze byc nie jedyna majówka z taka niespodzianka;-)

natalka masz racje, mam nadzieje ze na mnie nie trafi bo moja garderoba tez ma w posiadaniu troche rozu, bo jak wszyscy usłyszeli ze prawdopodobnie dziewczynka to tak jakby innych kolorow nie było i szł zakupow sie zrobił

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam nadzieję,że to wyjątek ,który miałby potwierdzić regułę.Co ja zrobię z tymi sukieneczkami jakby co:szok:.O różowościach już nie wspomnę.Ale mnie badał ponoć dobry spec i mój M widział więc chyba dwóch chłopów się nie pomyliło.

u mnie jeszcze pól biedy bo mam duzo niebieskiego , w to jeszcze ubiore dziewczynke :-p nawyzej pochodzi troche poubierana w samochodziki itp . wiec z ciuchami luz bo tez duzo unisex,gorzej z imieniem bo w ogole nie mam wybranego dla dziewczynki :no::eek: to by były jaja....

Jak kiedys siedziałam u gin to była babka ktora mi opowiadała ze u niej w rodziniek ktobeta zaszła w 4 ciaze 3 pierwsze to byli chlopcy, a przy 4 porodzie miała byc dziewczynka tak sobie ubzdurała ciezarna, lekarze powtarzali ze kolejny chlopak ale ona nic uparła sie ze bedzie dziewczyna, kupiła wszystko rozowe, wozek, pokoj w rozu no i po urodzeniu był chlopak a ona ze to nie jej bo czeka za dziewczynka. Jaja jak nie wiem.

Hej - cieszę się, że Carmella już jest mamą - mieszkam bardzo blisko szpitala i myślałam o niej długo w nocy nie mogąc zasnąć, że tak blisko mnie rodzi się własnie mała... Pamela. A tu mówicie, że niespodzianka? No w takim razie zielonogórscy lekarze się nie popisują - moja dzidzia raz była dziewczynką, raz chłopcem a kilka razy nie stwierdzono płci w ogóle;)) Też będę miała niespodziankę na porodówce;)

Mysio - Ty sie jeszcze lepiej upewnij co do Babola;) Bo jak widzisz stan bezżenny to nie jedyna cecha która łączy zielonogórskie mamusie;)

Ja mam dziewczynkę najwyżej jaja będa w szpitalu jak mi chłopaka będą chcieli wmówić.Oczywiście żartuję .Najwyżej szybko coś podkradne z wyprawki dla wnuczka:-)

reklama
No nie ma co rozkręcacie się dziewczyny na maxa:-) My jesteśmy majówki a nie kwietniówki więc siedzieć z nogami zaciśniętymi:-) Mężu Agushki dziękujemy za relację, współczuje przeżyć bo na pewno nie było to miłe ale najważniejsze że z różową królewną wszystko ok. Agushka mam nadzieję, że szybciutko dojdziesz do siebie, najważniejsze że już jesteś po:-)
Ciekawe ile jeszcze takich niespodzianek jak miała Carmella przed nami:-) Miejmy nadzieję, że jednak nie za dużo:-)
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki.
Fiore i Leo trzymajcie się miejmy nadzieje że z każdym dniem będzie coraz lepiej&&&&&&&
Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry