reklama

Maj 2012

Pieszczoszka - będzie dobrze, bądź silna, Laura teraz na Ciebie patrzy i liczy:tak: Mam nadzieję, że w piątek wyjdziecie już razem do domku.

A w ogóle co to za dziwne zwyczaje, żeby mamusie wypisywać a dzieci w szpitalach zostawiać? Ja bym warowała pod inkubatorem i nie dała się za nic w świecie przegonić.

Carmella - ależ masz super pyzulka, do schrupania:-) Wycałuj go od ciotek!

reklama
carmella synek śliczniutki wzruszające zazdraszam że możesz już na swojego słodziaka patrzeć:tak:
pieszczoszka kochana Laura napewno już niedługo będzie z tobą i wszystko będzie dobrze
as mam nadzieję że u ciebie spokojnie
fiore &&&&&&&&
miłego popołudnia wszystkim

Zajrzalam dzis tylko na chwile, bo nie wytrzymalam z ciekawosci ;-)Ale tak ogolnie to postanowilam zrobic przerwe do weekendu od forum, bo od tych wszystkich emocji i moj zaczal swirowac a ma jeszcze troche czasu :-p&&&&& za wszystkie majoweczki i dzieciaczki (szczegolnie za Laure i Leo) i mam nadzieje, ze po mojej malej przerwie znajde tu wylacznie dobre wiadomosci :-)

Carmella sliczny synus! A powiedz jak czujesz sie z mysla, ze corci brak? ;) nie bylo Ci przykro po porodzie?

Biedna pieszczoszka :((( Kochana glowa do gory, bedzie dobrze!!
Na pieszczoszki przykladzie stwierdzam, ze nie ma co planowac... Miala nadzieje na zzo, dobe w szpiltau itp. a tu masz babi placek:(

Brzuch na pewno mi opadl, od tygodnia zgagi brak, moge oddychac lezac na wznak czy siedzac. Moze miec nadzieje na wczesniejszy porod? Boze, chcialabym! wymiekam...plakac mi sie chce z bezsilnosci mojej wlasnej:(

Carmella - syn cudny, pierwszy dzień a on już ładny! pewnie trochę za szybko, ale w takim razie życzę Wam córki, ta dopiero ładna będzie, skoro Wam tam ładne dzieci wychodzą:)) Gratuluję, tata pewnie pęka z dumy, też już chcę!

Witam:-)
Ciezko bedzie was nadgonic,tyle produkujecie:tak:
Widze,ze coraz wiecej sie rozpakowuje w kwietniu.
To my w koncu kwietniowki czy majowki.:-p
Choc ja cos czuje,ze u mnie tez to bedzie kwiecien.
Ale najwazniejsze,zeby dzieciaczki sie zdrowe urodzily.

Ja juz jestem taka slaba,ze nawet lezenie mnie meczy.
Moze jeszcze tydzien wytrzymam.
Ja tez juz wymiekam....
Wszystko mnie boli...

Za wszystkie potrzebujace mocne kciuki &&&&&&&&&&&&&&

Pieszczoszka wszystko będzie dobrze na pewno w piątek malutka będzie już w domku musisz być silna przez te pare dni właśnie dla tego malutkiego szkraba:tak: dla was :*:*
carmella Marcel boski! :-) ach jak ja Ci zazdroszczę że masz już to za sobą i maluch jest z wami:tak:

reklama
Pieszczoszka Słońce, będzie dobrze, bądź dzielna dla Lauruni...
Carmella, Marcelek prześliczny:)
Fiore &&& i modliwa cały czas...

Dzisiaj byłam u fryzjerki podciąć włoski i na odchodne stwierdziłam, że dziś mogę jechać rodzić bo ładnie wyczesana jestem, hi,hi... Oby nie!!!

Uciekam bo kolację moim fachowcą idę zrobić.
Spokojnej nocy i trzymać mi się ładnie 2 w1:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry