reklama

Maj 2012

reklama
dziewczyny gdyby zaczela sie akcja P do ktorej moge esa wyslac? niechce brac tak bez pozwolenia niczyjego numeru tel:sorry:.

a ja mam nadzieje ze jak wybije 38 tydz to urodze, jestem juz zmeczona, rozdrarzniona i mam ogolnie dosc wszystkiego

Wiola, możesz napisać do mnie, jeśli nie będę na porodówce to na pewno dam znać dziewczynom :-D
najlepiej napisać do kilku osób, bo nie wiadomo, która będzie mogła przekazać wieści dalej.

Hej - gdzie Wy się spieszycie, co?:)) Statystyka, moje drogie, statystyka:) Dziewczyny już swoje zrobiły, jeszcze Suse ma szanse a reszta czeka grzecznie do maja - ja tu już widzę, że każda chce wcześniej - nie ma tak - Wy nie Skrzyneckie czy Muchy, żeby wcześniej sie rozpakować - a postękać jeszcze trochę, przytyć, rozstępy rozmnożyć - celebrytki kurna chata się znalazły:)))

A tak serio - wcześniejszy poród to loteria - niech dzieć tam posiedzi, nie spieszcie się.

reklama
Carmella maly jest śliczny:tak: i jakos tak chlopiec pasuje do Ciebie:-D
Pieszczoszka bedzie dobrze, cierpliwosci.
Ja dzis mialam malego stracha, na papierze mala ilosc sluzu:eek:ale pozniej juz spokoj. Uczucie ze brzuch sie obnizyl bo juz mnie nie dusi i takie bole chodzace:cool2:to tu to tam:-D
A oczywiscie siedze sama w domu, maly w przedszkolu , maz w pracy i cykorek byl:szok::cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry