• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Ja przez całą ciążę nie piłam kawy, ale ostatnio pozwalam sobie na kawkę z mleczkiem. Raz puszczalską a raz sypankę. Dziś od rana chodziła za mną sypanka taka aromatyczna i do tego rogalik z budyniem :-D Jestem pełna.

reklama
Ja wcześniej nie piłam, bo nie miałam ochoty - odrzuciło mnie (w pierwszej było tak samo). A teraz po koniec ciąży zdarza mi się wypić taką słabszą z mlekiem ;)

Paulinka faktycznie ten czas leci nie wiadomo kiedy.... tez wydawało mi się, ze to dopiero kilka dni minęło :szok:

Ja piłam całą ciążę kawkę jedną rano ,czasem drugą popołudniu , cisnienie mam niskie więc nie wyobrażam ssobie funkcjonować bez kawki .....
ide po małego do przedszkola i sie troche przewietrzyc to narazie

Witam:)
Suse Twoja blondyneczka jest cudna!!!!:-)

Dziewczyny mam pytanie czy niem ozna by komentowac fotek naszych rozpakowanych dzieciaczkow? Bo trzeba wchodzic na 2 watki aby zrobic jedna rzecz! :confused:

Cześć dziewczęta :-)

Pogoda ładna, w miarę się ociepliło. Noc średnio przespana, już się zaczynam przyzwyczajać. Rano pobudka o 8, bo umówiona byłam z moim ginkiem w szpitalu na ktg... (szczegóły na lekarskim). A teraz oczka mi się kleją... Chyba się zdrzemnę. Cały czas ciągnie mnie na dole - ale chyba dlatego, że główka mojego Maleństwa siedzi już dość nisko. Dzisiaj obiad u moich rodziców, więc odpadł mi jeden dzień na wymyślanie, jutro M do Krakowa, więc też pojadę do rodziców :sorry2: Korzystam póki mogę, później tak często już nie będę jeździła :-D

Trzymam &&&& za wszystkie potrzebujące i te, u których coś się zaczyna rozwijać! Oby poszło jak najszybciej i bezboleśnie :-):-):tak::tak:

suzi tu wlasnie o to chodzilo zeby nie robic zamieszania bo jak kazdy zacznie komentowac zdjecie to potem bedzie ciezko prze tyle stron komus poszukac o jakie zdjecie chodzi itp. byl watek osobny do komentowania zdjec ale go wymazali . Ale róbcie jak uwazacie :tak: mi to tam obojetne i tak polowa tu zdjecia bedzie wklejac a polowa na zamkniety ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry