• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

wiolka ja uwielbaim mizerie wiec sie pisze :-):-):-) a w takim zestawie to tym bardziej :-)
ja dzisiaj obiad na słodko miałam piegrogi z serem , kupne oczywiscie :-p ale juz slodkiego mam dosyc na kika dni przynajmniej ....tak sie objadłam nimi :sorry2:

zdrowia dla córeczki

reklama
a ja wlasnie poodkurzalam i zaraz po malego do przedszkola, jak odkurzalam to bobo albo ma za malo miejsca albo o cos zachaczalam u niego bo taki straszny bol czulam jakby mnie nozem przejechano tak pod cyckami, jeszcze mi salin z kuchnia zostal i swiety spokoj na kilka dni bedzie.

Dziewczynki, stesknilam sie za Wami bardzo a z telefonu ciezko korzysta sie z bb ale podczytuje Was namietnie. W piatek juz pewnie bedziemy w domku wiec w weekend odpale komputer a teraz biore Kazka do cyca:)

Martaik fajnie ,że synuś ślicznie pije i tylko raz na noc robi pobudkę.Litle-nina też właśnie skojarzyłam ,że mogą Ci się sączyć wody .No i koniecznie daj te swoje szyciowe wyroby do podglądu.Uwielbiam wątek pokoików ,zakupów i rękodzieła.Uwielbiam te dzieciowe cudeńka:tak::-)

reklama
probuje Was doczytac ale ciezko bo ciagle cos do zrobienia , ale do wieczorka napewno nadrobie:-D
wikasik sto lat
yes2.gif
yes2.gif
szybkiego i bezbolesnego porodu
:tak::tak:
za wszystkie potrzebujace &&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry