• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

elvie ale narobiłaś mi smaka tym arbuzem, uwielbiam arbuzy!!

martaik cieszę się, że wszystko u Was w porządku :-D

i ja również zazdroszczę dziewczynom, które potrafią szyć i robić inne cuda, o których ja nie mam pojęcia i mogę tylko podziwiać.

ps. na rutinoscorbin mam zgodę ;)

reklama
Wlasnie skonczylismy karmienie:) i przewinelismy pieluszke. Po kazdym jedzeniu ovowiazkowa kupa:) Kazik spi a mi slinka cieknie na mysl o mizeri. Smaka mi narobilyscie:) a my juz po obiedzie od 12 godziny:) za pol godzinki kolacja:) na szczescie maz zawsze cos przynosi na wieczor:)

Martaik super, że u was takie dobre wieści. Swoją drogą to współczuję tych godzin karmienia w szpitalu. Ja już sobie do torby paczkę biszkoptów zapakowałam ale zdecydowanie będę musiała zlecić dokarmianie. No chyba, że chcę jeszcze w szpitalu dojść do wagi przedciążowej.

Oooo Martaik urodzila???????? Gratulacje!!!!!!! :-)
Za szybko to wszystko sie odbywa ;-)

Ja walsnie bylam z mm w Pizzy Hut, przy okazji kupilam sobie w H&M kiecke i spodenki w rozmiarze 36 i XS! a co sobie bede..nie mam zamiaru juz dlugo chodzic z taka waga ;-)

czarnula tez zazdroszcze odkurzania raz na kilka dni...ja codziennie a czasami 2 razy dziennie jade z odkurzaczem i siersci sie pozbywam na 5min;-)

Dziekuje:) faktycznie te pory karmienia w szpitalu to jakies nieporozumienie. Bez dokarmiania byloby kiepsko a tak dajemy rade:) troszke mi juz nudno samej na tej sali ale przynajmniej mam cisze i spokoj:) zastanawiam sie kiedy posadza mnie ze zabieram pieluszki do domu:) dzis zmienilam Kazikowi juz z 10 poniewaz ciagle robi kupe:) u nas pieluszki na szczescie bez limitu:) ale to chyba zaczyna dziwnie wygladac:) pielegniarka mowi ze taka ilosc kup jest normalna.

Wikasik wszystkiego, wszystkiego naj!!!

A ja się właśnie objadłam szparagami, mniam:) A swoją drogą można szparagi przy karmieniu piersią jeść bo to przecież dopiero początki sezonu szparagowego?

Martaik,super, że u Was wszystko dobrze:)

Rutinoscorbin można w ciąży, mi gin zalecał jak byłam przeziębiona albo jak miałam leukocyty podwyższone, żeby zakwasić mocz.

Jutro z rana lecę do laboratorium zrobić morfologię a w piątek do gina, mam nadzieję, że się coś więcej dowiem odnośnie porodu:)

dusia80 nie kady gin zaleci rutinoscorbin to zależy, u nas w anglii nawet magnezu na własną rękę kupić ciężarnej:-D
wiolka
u mnie ten sam zestawik był wczoraj ale się z nikim nie podzieliłam:zawstydzona/y: bo u nas same obżartuchy:-D
martaik dobrze że u was w porządku
nic zbieram się na wizytkę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry