Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wlasnie skonczylismy karmienie i przewinelismy pieluszke. Po kazdym jedzeniu ovowiazkowa kupa Kazik spi a mi slinka cieknie na mysl o mizeri. Smaka mi narobilyscie a my juz po obiedzie od 12 godziny za pol godzinki kolacja na szczescie maz zawsze cos przynosi na wieczor
Martaik super, że u was takie dobre wieści. Swoją drogą to współczuję tych godzin karmienia w szpitalu. Ja już sobie do torby paczkę biszkoptów zapakowałam ale zdecydowanie będę musiała zlecić dokarmianie. No chyba, że chcę jeszcze w szpitalu dojść do wagi przedciążowej.
Oooo Martaik urodzila???????? Gratulacje!!!!!!! :-)
Za szybko to wszystko sie odbywa ;-)
Ja walsnie bylam z mm w Pizzy Hut, przy okazji kupilam sobie w H&M kiecke i spodenki w rozmiarze 36 i XS! a co sobie bede..nie mam zamiaru juz dlugo chodzic z taka waga ;-)
czarnula tez zazdroszcze odkurzania raz na kilka dni...ja codziennie a czasami 2 razy dziennie jade z odkurzaczem i siersci sie pozbywam na 5min;-)
Dziekuje faktycznie te pory karmienia w szpitalu to jakies nieporozumienie. Bez dokarmiania byloby kiepsko a tak dajemy rade troszke mi juz nudno samej na tej sali ale przynajmniej mam cisze i spokoj zastanawiam sie kiedy posadza mnie ze zabieram pieluszki do domu dzis zmienilam Kazikowi juz z 10 poniewaz ciagle robi kupe u nas pieluszki na szczescie bez limitu ale to chyba zaczyna dziwnie wygladac pielegniarka mowi ze taka ilosc kup jest normalna.
A ja się właśnie objadłam szparagami, mniam A swoją drogą można szparagi przy karmieniu piersią jeść bo to przecież dopiero początki sezonu szparagowego?
Martaik,super, że u Was wszystko dobrze
Rutinoscorbin można w ciąży, mi gin zalecał jak byłam przeziębiona albo jak miałam leukocyty podwyższone, żeby zakwasić mocz.
Jutro z rana lecę do laboratorium zrobić morfologię a w piątek do gina, mam nadzieję, że się coś więcej dowiem odnośnie porodu
dusia80 nie kady gin zaleci rutinoscorbin to zależy, u nas w anglii nawet magnezu na własną rękę kupić ciężarnej
wiolka u mnie ten sam zestawik był wczoraj ale się z nikim nie podzieliłam bo u nas same obżartuchy martaik dobrze że u was w porządku
nic zbieram się na wizytkę