• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
Ja właśnie sobie uświadomiłam że niedługo zrobi się gorąco, a ja nie mam się w co ubrać. Wszystkie moje sukienki są teraz długości krótkiej tuniki. Już nie mówię o krótkich spodenkach które uwielbiałam w taką pogodę. Łeee i się nie poopalam:no2:, nie pojadę popływać. Pierwszy raz w życiu nie otworze sezonu pływackiego.
Zośka wyłaź matka chce popływać :-D.

wikasik sto lat!!!!

ale mi apetytu teraz narobiłyście....;-) i teraz lecę na kolację:-p
co do arbuzów to ja od zawsze je uwielbiam i teraz jem go praktycznie codziennie:tak:

Ollena każdy poród jest opisany na wątku szpitalnym więc wystarczy tam wejść i wszystko jasne...
martaik super że u was wszystko ok:-) szczęściaro wyrobiłaś się przed weekendem majowym;-)

Anetka - i jak tam? spokój, czy raczej poród? trzymam &&!

my troszkę drzemaliśmy, ja oglądałam serial, a Barti na komputerze (:/) i teraz seria dobranockowa.. jakoś tak bez Miśka nudno w domu.. i jeszcze wychodzić na miasto się boję sama:/ i tak siedzę i umieram z nudów. coś bym sobie zjadła.. (tak mi wzrok ucieka na cukierniczkę:confused:)..

Wikasik wszystkiego najlepszego:)

Suse śliczna niunia.

Za wszystkie potrzebujące majóweczki mocne kuciuki trzymam.

Wszystkim przeziębionym życzę dużo zdrówka bo choróbsko teraz to masakra wiem bo sama ostatnio chora byłam.
Dziewczyny na przeziębienie w ciąży Rutinoscorbin jak najbardziej można.Ja jak byłam przeziębiona 2 tygodnie temu to brałam taki zestaw :rutinoscorbin,wapno rozpuszczalne i Coldrex Max Grip(ale jego można brać tylko tak przez 3 dni i nie więcej tak mi gin kazał) a na katar ale mój to niestety zatokowy był dostałam Mucofluid areozol do nosa(śmierdzi jak mój gin określił zbukiem i miał rację) ale on na receptę jest, oczywiście to wszystko po konsultacji z ginem on mi to wszystko zalecił i po 3 dniach przeszło.Gardło mnie nie bolało ale jak w listopadzie byłam chora to na gardło brałam propolki ale działały słabo i dopiero tantum verde do psikania pomogło.

Ja dziś senna jestem i całe popołudnie przespałam.Wczoraj to mnie moja Hanusia fajnie zrobiła, oglądałam porodówkę na TlC i jedna babeczka urodziła dziewczynkę a dwie chłopców i jak urodziła się ta dziewczynka i padły słowa "dziewczynka" to moja niuńka tak mi w brzuszku zaczęła skakać i szaleć jak by chciała powiedzieć że ona też dziewczynka jest bo jak mówili że chłopcy to spokojna była.

Ostatnia edycja:
coś bym sobie zjadła.. (tak mi wzrok ucieka na cukierniczkę:confused:)..

hahhahaha no nie mogę z tą Twoją fazą na cukier :-D:-D:-D

Nuta27 ja w listopadzie przechodziłam anginę i poza antybiotykiem tez miałam tantum verde i oczywiście rutinoscorbin. Na katar wtedy tak nie cierpiałam, za to na wymioty i kazali mi na to pić hydroksyzyne. Teraz póki co tylko rutinoscorbin, domowe paskudztwa i nadzieja, że szybko minie ;-)

Pospałam 1,5h, córcia przed chwilą padła obok i poszła spać bez kąpieli, bo już nam ją szkoda budzić tym bardziej, że szalała całe popołudnie bez drzemki.

Poczytałam, co naskrobałyście.. Fasolki po bretońsku nie lubię, pierogi lubię ale wczoraj jadłam, więc ślinka mi nie poleciała;-) Arbuza zawsze i w każdej ilości:tak:

Przeanalizowałam moje wyniki i są ok, hemoglobina 12,4 więc bardzo ładnie mi podskoczyła:happy2:
Moja siostra znów się gorzej poczuła, więc mama przyjedzie dopiero jutro w południe, dlatego o porodzie tej nocy mam zakaz myśleć;-) Jutrzejszej wizyty u gin. się doczekać nie mogę, ale to dopiero o 14:00.

Miłego wieczorku Wam życzę i spadam do łóżka..z książką;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry