• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

zaczyna mnie to martwić. Misiek jak mu dzisiaj powiedział, że jem cukier, to patrzył na mnie jak na wariatkę, a ja muszę i już:/
idę po gumę do żucia - coś w pysku będzie, to może nie będzie mnie ciągnęło..

reklama
Zanetaa ja chlopakow wyslalam wlasnie po batonika:zawstydzona/y:tak mi sie chce czegos slodkiego:sorry2:
Popoludniu pospalam po ciezkiej nocy prawie bez snu, ciekawe jak dzis bedzie, przypuszczam ze poki dziecie nie zabierze tylka z mojego zoladka to bedzie ciezko sie wyspac:-(
Kciuki za te co chca urodzic i za te co jeszcze by chcialy poczekac - ja zaliczam sie do obu grup:-D
Wikasik spełnienia marzeń!!!

Ostatnia edycja:
Dorka na kartę to chyba max dwa tygodnie czekałam.

Zanetaa twoje parcie na cukier to pikuś. Ze mną na szkołę rodzenia chodziła dziewczyna, która miała takie ciśnienie na gips ze ścian. Jak tylko widziała, że gdzieś jest dziurka w ścianie to ślinotoku dostawała :) więc się cukrem nie przejmuj

Spadam oglądać meczyk i w razie jakbym się już dziś nie pojawiła to dobrej nocy życzę. Tym co chcą się rozpakowywać niech się rozpakowują sprawnie i bez komplikacji, a te co nie chcą niech jeszcze trochę wytrzymają ;)

zaczyna mnie to martwić. Misiek jak mu dzisiaj powiedział, że jem cukier, to patrzył na mnie jak na wariatkę, a ja muszę i już:/
idę po gumę do żucia - coś w pysku będzie, to może nie będzie mnie ciągnęło..
Byłam dzisiaj na szkoleniu w przedszkolu i babka mowil ze wielka potrzeba cukru w ciazy moze wskazywac na zakarzenie candida (to chyba grzyb albo drożdżak) i t candida ponoc bardzo łatwo n dzieic przechodzi i powoduje zakarzenie całego organizmu objawiajac sie nadpobudliwoscia, ktora bardzo czesto mylona jest nawet przez psychologow z ADHD ale wystarcczy dziecku podac leki i ograniczyc cukier (bo ponoc dziecko tez bedzie mialo wielka potrzebe cukru) i wszystko se normuje. Dlatego kazała nam badc ta candide jak nas do cukru ciagnie. (tylko ponoc przy candidzie sa tez biale uplawy)

wrocilam z SR i widze, ze przybyla jeszcze jedna majowa mamusia - jak fajnie :-) Czyli sa juz (chronologicznie): Suzi, Fiore, Pieszczoszka, Carmella, Martaik, daria 1986, Karolcia 81. Moj maz codziennie sie mnie pyta: "i co, przybyly u was na forum dzis nowe majowiatka?" Niedlugo sie bedzie mozna pogubic :-)

reklama
I jeszcze Suse ominelyscie :)

Bardzo serdecznie dziekuje za zyczenia! I przepraszam ,ze tak bezczelnie (ale chyba w miare dykretnie) sie o nie upomnialam ;) Sama pewnie przeoczylam urodziny paru z was... Niemniej bardzo mi milo :)

Ja dzis po wizycie u lekarza, bylo ekspresowo, a wczesniej ktg i krotkie usg z pomiarem plynow. Wszystko jest ok, a moja rosnaca waga to woda i nic na to nie moge poradzic, jak tylko czekac, by zniknela po porodzie.

Jako ze teraz spicie, to poprawiam kolderki i utulam - szczegolnie te, ktore sie kreca i troche spac nie moga.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry