• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Witajcie
Ja dzis tez nawet pospalam, choc nad ranem bol bioder koszmarny kazal mi wstac:baffled:coz poczac...
Stresik mnie delikatny lapie przed jutrzejsza wizyta:cool2:pojade z torba i mam nadzieje ze z nia wroce:blink:no najwyzej moge zjesc biszkopty po drodze...w sumie to dziwne jestesmy, chcemy a boimy sie jak ktos czyta kto nie jest w ciazy pomysli ze cos z nami nie halo:nerd:
Dzis pogoda super wiec moze wyjde na spacer na taras:szok::-Dczyli 5 krokow i dupsko na krzesło ogrodowe:zawstydzona/y:

reklama
Witajcie
Dzisiaj Kuba w domu, bo pani w przedszkolu nie podoba sie jego kaszel
realmad2.gif
tłumacze babie, z enic na t nie poradzimy, jesczez ze 3 tygodnie bedzie tak kaslal ale skad "cos trzeba z tym zrobic"
realmad2.gif

No to ma dłuzszy weekend chłopak, tylko nie wiem czy jego nowa miłosc na tym nie ucierpi
sorry2.gif

Mama obiecała mnie dzisiaj zawesc na miasto i ppomoc mi zrobic zakupy, wiec jakas rozrywke bedziemy mieli
wink2.gif
a pogoda śliczna
biggrin.gif

dzien dobry! witam Was po nawet niezle spedzonej nocy. tylko dwie pobudki mialam co mi sie dawno nie zdarzylo. pospalabym jeszcze gdyby mnie telefon nie obudzil :/ podziwalam te z Was ktore wstaja o 5 czy 6 :) ja mimo tego ze budze sie czesto w tych godzinach to musze sie jeszcze polozyc i tak do 9 przynajmiej pospac lub chociaz polezec:)
wczoraj Was tylko troche podczytywalam bo mialam meza w domu a on nie pozwala mi za duzo przy komputerze siedziec ;) zrobilismy razem takie generalne sprzatnie domku, mysle ze juz ostatnie przed narodzinami dzidziusia. ide cos zjesc i odezwe sie pozniej :*
zycze Wam milego dnia dziewczynki!!! i trzymam kciuki za wszystkie ptrzebujace i wizytujace!!!
wikasik, spoznione ale szczere najlepsze zyczenia urodzinowe!!! :)

Witam
jaki ruch od rana :-)
Ja też dzis wyspana , zawieżlismy małego do przedszkola , i na wieksze zakupy przed weekendem ,lod,owka zapełniona:-)

Dzis bedzie u nas do 23 stopni oj o 7 rano było to juz czuc , super zarz lepszy humorek jak słoneczko przygrzewa....

Ide też dać posciel na balkon , posprzatac i jakiś obiadek zrobic...oj jakis przypływ energi dzis mam ...trzeba korzystać ....
na 18 do Gina :-)

A u mnie się plany pozmieniały. Okien dzisiaj nie pomyję, pościel przewietrzę po południu. Zadzwoniła koleżanka, która też jest w ciąży (termin na sierpień) że wpadła do Łodzi i umówiłyśmy się na kawę w centrum. Wrócę pewnie koło 13 więc zdążę co najwyżej jedno okno umyć zanim W. wróci z pracy. Bo przy nim nie mogę. Krzyczy na mnie nawet jak chcę pranie rozwiesić. Bo na SR mówili, że nie można rąk podnosić :wściekła/y: no i on oczywiście sobie to do serca wziął. Ech te chłopy...

Witam i ja.
Kciuki za wszystkie potrzebujące majóweczki.
A choruską życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Pogoda śliczna od razu mi lepiej.
Domek już ogarnęłam , obiadek Ł zrobiłam bo za chwilkę jadę do rodziców i pozałatwiać parę urzędowych spraw i zostawiam mężusia do jutra samego ale przynajmniej może mu humorki przejdą bo od wczorajszego meczu ukochanego Realu to takie fochy strzela ale cóż ukochana drużyna przegrała i to dla mojego łobuza ogromna tragedia aż mi się z niego śmiać chciało jak oglądał ten mecz.
Katasza o tym że rąk nie można podnosić do góry to mi mój gin od początku ciąży trąbi i to na każdej wizycie i absolutnie zakazał mi okien myć i firanek wieszać i ja jakoś mam strach i dałam sobie z tym myciem spokój.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :-)

u nas tez piekne słoneczko , nareszcie robi sie naprawde ciepło :-) az chce sie wyjsc na spacer ...ale czy bede siły :dry:

ja juz po sniadanku , teraz troche poleniu****e , pozniej wpadnie kolezanka tez ciezarówka na ploty i zobaczyc wózek :-) a dzisiaj na obiad kotlety mielone ,pyrki i mizeria :-) dzieki wiola za pomysł :-):-D tak za mna wczoraj chodzila ta mizeria ze musiałam dzisiaj ja miec na obiad :-D

Pieszczoszka super ze wózek sie sprawdza :tak: milego spacerku :tak:

Za wszystkie wizytujace &&& i chcace rodzic tez :-) oby jak najwiecej skurczy:-p
a reszta zaciskac nózki mocno :cool2:

Miłego dnia kochane :***

witajcie
Nocka mineła tragicznie kolejny dzien srednio co 2 godziny si ebudziłam do wc...masakra jakas....juz mam dosc. Bo w sumie obudzi mnie bol pecherza i brzucha ide do łazienki a tam raptem kilka kropel upuszcze i koniec.
U mnie pogoda rewelacja własnie otorzyłam jak szeroko okno balkonowe i stwierdziłam ze za chwile ide na balkon na relaksik, zabiore ze soba lapka albo ksiazke i poczytam troszke.
Na obiadek mam tak jak natalka ziemniaczki mielone ale zamiast mizerii mam buraczki i surówke mniam juz sie głodna zrobiłam mimo ze sniadanko zjadłam
choruszkom zycze zdrowka
za potrzebujace kciuki
a wizytujacym samych pozytywnych wiesci

reklama
Pieszczoszka - fajnie się prowadzi póki Laurka malutka;p jak będzie ważyła 10kg wtedy pogadamy;) a tak serio, to zazdroszczę Ci:)

co do puchnięcia i biżuterii.. mi diabelnie palce "schudły" i obrączka wraz z pierścionkiem zaręczynowym lecą.. najgorzej jest jak zmywam, bo wtedy ślizgają się i muszę ściągać. noszę je na jednym palcu i obrączką (mniejsza o pół rozmiaru) "przytrzymuję" pierścionek..

idę się brać za obiad, wymyśliłam menu w poniedziałek i dziś wypada lasagne, a troszkę z tym roboty jest, zwłaszcza, że Misiek już o 13 wychodzi do pracy..
swoją drogą - pierwszy raz zaplanowałam obiady na cały tydzień i bardzo mi to ułatwia pracę:) zakupy były raz, w poniedziałek, niczego nie brakuje i nie ma problemu z pomysłem:) chyba zacznę to praktykować na stałe:)

miłego dnia Majóweczki:* i całuski dla Majówiątek:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry