reklama

Maj 2012

Annte wszystkiego najlepszego :-):-):-)moze jeszcze sie zdazysz dzisiaj rozpakowac :-)ale bys miała prezent :-)

Witam sie i ja
:happy: u nas tez super pogoda choc od rana mało slonca ale byłam juz na dworze i masakra jak ciepło :-) i ciekawi mnie to w co ja mam sie ubrac zeby sie nie zagotowac :confused2:teraz to moglam przemknac w byle czym:ninja2:ale pozniej hmmm... moja garderoba woła o pomste do nieba:eek::eek::baffled::eek::eek:

dzisiaj własnie mam zamiar wybrac sie po jakies cienkie leginsy bo wszystko mam zimowe ,mam nadz ze sie doturlam:-) kolezanka i tak mnie podziwia ze ja w tydzien przed terminem ciagle gdzies chodze i nie wiedac po mnie ze zaraz powinnam rodzic :-) no w sumie gdyby nie latanie do wc to byłoby nawet nawet ;-)

Karolki &&& zeby wszystko poszlo po twojej mysli
Pieszczoszka &&& za wyniki Lauruni

Za wszystkie wizytujace &&& i potrzebujace tez :tak:

Miłego dnia kochane ;-)

reklama
Witam!!!

Carmella Ty jesteś bezbłędna!!! :-D:-D:-D U nas jest tak że jak dziecko wraca do domu to zgłasza się fakt urodzenia w przychodni i wtedy przyjeżdża położna. Opowiada jak dbać o malucha, ogląda go, mówi co jesć przy karmienu, ogląda krocze i daje do wypełnienia kartę żeby wybrać pediatrę. Potem przychodzi i zabiera wypełniony papier do przychodni ;-) Położne mamy dwie ale wpadają losowo, nie wybiera sie ich. :no: i u nas się nie zapowiadają... :eek:

hehe a najlpeiej mi się podobało jak mi powiedziała że paznokci się bobasowi miesiąc nie obcina :-D:-D:-D bo są delikatne i można przesadzić itd.. a ja jak tylko mnie wypisali to pobiegłam po nożyczki i obcięłam małej pazury... :-p:-D

Pieszczoszka głowa do góry!!! Julka też była długo żółta. Skończyło się na tym że musiałam ją odstawić od cyca na 24h (dawałam mm) i problem minął.

Karolki kwestia około tygodnia. Jak nie będzie żywych bąbli to już się nie zaraża ;-)

annte wszystkiego co najlepsze!!!!! :-)

Idę dziś kupić Julii cieńsze buciki bo w adidasach jej chyba za ciepło tak latać... Może jak połażę to się mała pogoni. Jutro cupnę z rana szanownego małża a jak nie pomoże to pomyję okna :-p:-D trzeba się ostro za robotę brać. Taka ładna pogoda, wózio czeka, na spacerek by się poszło... :-D:-)

Miłego dniaaaaa dziewczynki!!!

Ostatnia edycja:
As, kciuki :)
Pieszczoszka, kciuki za Lurunie :)
Annte, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, spokojnego porodu i samych pięknych macierzyńskich chwil :tak:
Katasza, świetny pomysł z tym zoo. My już od roku się wybieramy i dotrzeć nie możemy;-)
Karolki a Ty chorowałaś na ospę? Może przydałaby się jakaś kwarantanna?
Miłego dnia dziewczyny :) Piękna pogoda sie robi:tak:

Annte - wszystkiego najlepszego!!! I okolopododowego i dzidziusiowego, ale tez by inne marzenia sie spelnialy :)

Karolki - powodzenia! Oby sie wszystko dobrze ulozylo! Niestety czesto rozne nieprzewidziane sprawy nakladaja sie w jednym czasie :(

witajcie
Annte Wszystkiego najlepszego, ekspresowego i bezbolesnego porodu

Karolki
wspołczuje teraz ospy bo nie wiadomo jak to bedzie, musisz to skonsultowac z lekarzem zeby innych nie zarazic
Pieszxczoszka trzymam kciuki za Laurunie, bedzie wszystko dobrez
u mnie noc srednia co chwila budził mnie bol rak i puchniecie, ze nie mogłam dosłownie ruszyc palcami...masakra jakas.
Na pocieszenie pogoda ładna słonce zaczyna wychodzic zza chmur i ciepełko. Za chwile lece do taty wieczorem na ktg wiec pewnie zajrze do was grubo po 20 i przypuszczam ze bede miała co nadrabiac...ale co tam doczytam
:-D
trzymajcie sie dziewczyny
Ciekawe czy ktoras sie rozpakuje dzisiaj

Witam sie i znikam ....
na dzialeczke , bo w domu bym nie wyrobila 0 8 rano bylo juz 19 stopni....

może nogi trochę opale ...

nocki nawet znośne, wczoraj umyłam jedno okno, dziś pod wieczor umyje nastepne ....

tak,że miłego dnia dziewczynki :-)

Witam,u mnie mycie okien nie pomoglo:baffled:Potem spacer tez nie pomogl za to bylam mega zmeczona:eek:Jeszcze zostalo wykorzystanie G:-D

Katasza ja uwielbiam zoo:tak:Jak Seba byl maly jezdzilam z nim co roku:tak:Teraz planujemy jechac na dzien dziecka moze:tak:
Karolki nie chce Cie straszyc ale dziecko moze urodzic sie z obiawami ospy:no: Wlasnie co do ospy to I i III trymestr najbardziej niebezieczny:-(
A propo ospy ostatnio pytalam ciocie(mojej mamy siostre)czy mialam ospe a ona mowila ze tak:tak:Mama caly czas mowila ze nie:eek:
Carmella:-D:-D:-Dniezle:-)Jak tam po pierszej nocy synus?
As trzymam kciuki zabyscie dotrwaly do poniedzialku:tak:
pieszczosza oby lekarz sie mylil:tak:Misia jak miala zoltaczke(na szczescie slaba)to wlasnie byla spokojna,duzo spala:tak:
annte sto lat,sto lat.Szybkiego i latwego porodu:tak::tak::tak:

U nas dzis pochmurnie ale cieplo.zaraz spadam od kompa bo mala chce bajke na plycie
:tak:

Witam się i ja :)
U nas dzis pierwszy raz od kilku dni powitało mnie slońce z rana. Coprawda juz zaszło za chmury,jest tylko 6 stopni jak na razie ale przynajmniej nie pada a to juz duzy plus :) Tylko,że ja i tak jestem udupiona w domu bo czekam na kuriera.

annte wszystkiego najlepszego!

reklama
Ja w zoo jestem przynajmniej raz do roku. Właściwie to mieszkam całkiem niedaleko bo niecałe 10 minut samochodzikiem mam. A dzisiaj pogoda fantastyczna na taki spacer.

Okno w kuchni umyte :) Najgorsze były te cholerne żaluzje- 95% czasu mycia pochłonęły właśnie one. Firanka naszykowana do prania, ale włączę dopiero po południu bo nie chce mi się prasować więc W. rozwiesi wilgotną jak wróci z pracy.
Obiadek już podszykowany więc bez wyrzutów sumienia mogę się szykować do wyjścia:)

Annte- spełnienia marzeń- tych porodowych również ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry