natalka1704
Fanka BB :)
Annte wszystkiego najlepszego :-):-):-)moze jeszcze sie zdazysz dzisiaj rozpakowac :-)ale bys miała prezent :-)
Witam sie i ja
u nas tez super pogoda choc od rana mało slonca ale byłam juz na dworze i masakra jak ciepło :-) i ciekawi mnie to w co ja mam sie ubrac zeby sie nie zagotowac
teraz to moglam przemknac w byle czym
ale pozniej hmmm... moja garderoba woła o pomste do nieba

dzisiaj własnie mam zamiar wybrac sie po jakies cienkie leginsy bo wszystko mam zimowe ,mam nadz ze sie doturlam:-) kolezanka i tak mnie podziwia ze ja w tydzien przed terminem ciagle gdzies chodze i nie wiedac po mnie ze zaraz powinnam rodzic :-) no w sumie gdyby nie latanie do wc to byłoby nawet nawet ;-)
Karolki &&& zeby wszystko poszlo po twojej mysli
Pieszczoszka &&& za wyniki Lauruni
Za wszystkie wizytujace &&& i potrzebujace tez
Miłego dnia kochane ;-)
Witam sie i ja
u nas tez super pogoda choc od rana mało slonca ale byłam juz na dworze i masakra jak ciepło :-) i ciekawi mnie to w co ja mam sie ubrac zeby sie nie zagotowac
teraz to moglam przemknac w byle czym
ale pozniej hmmm... moja garderoba woła o pomste do nieba

dzisiaj własnie mam zamiar wybrac sie po jakies cienkie leginsy bo wszystko mam zimowe ,mam nadz ze sie doturlam:-) kolezanka i tak mnie podziwia ze ja w tydzien przed terminem ciagle gdzies chodze i nie wiedac po mnie ze zaraz powinnam rodzic :-) no w sumie gdyby nie latanie do wc to byłoby nawet nawet ;-)
Karolki &&& zeby wszystko poszlo po twojej mysli
Pieszczoszka &&& za wyniki Lauruni
Za wszystkie wizytujace &&& i potrzebujace tez

Miłego dnia kochane ;-)

i u nas się nie zapowiadają...