Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny siedzę i ryczę mam jeszcze większego doła.
Kubuś dziś z Klaudią odrabiał lekcje z polskiego,bbo tylko ona była go w stanie namówić ,żeby coś napisał.
Temat zadania był taki:
napisz kilka zdań o swoich koleżankach i kolegach ze swojej klasy.
Oto co napisał Kubuś.
Mam fajną klasę.
Chciałbym mieć więcej kolegów.
Jest mi smutno ,bo dzieci nie chcą się ze mną bawić .
Chcę być dobry ,ale nie umiem ,a dzieci tego nie wiedzą.
:--
-
-
-(
Jest mi strasznie przykro
Najgorsze jest to,że jak on to pokaże to panie stwierdzą ,że to nie on pisał ,tylko ,że ja mu na pewno tak kazałam napisać.
Bo on przecież nie wie jak jest ,on tego nie dostrzega![]()
dzień dobry
u mnie słonecznie i cieplutko, a ja uciekam do lekarza, może posłucham serduszka?
miłego dnia Kochane![]()
Cześć Kochane![]()
U mnie nie za wesoło, wczoraj od rana zobaczyłam plamienia, 6tc, pojechałam na USG i wiecie zobaczyłam już maleństwo, miało już zalązki serdeuszka i pięknie pikałoi wielkość 3,4 mm, maleńkie ale było widać
(lekarz powiedział z uśmiechem: "wielkolud"
, lekarz wypisał mi recepte na duphason jakbym miała dzisiaj jeszcze plamienia, noo... i od rana są większe.. leżę i się martię... lekarz powiedział,że jak maleństwo przetrzyma te 2 tygodnie to już później bedzie dobrze..![]()
Termin według ostatnie @ 23 maj, następne USG za 2 tyg, 11 pażdziernika, jak będzie wszytko dobrzeto wtedy będzie już lepiej widać i zobacze jaki termin wypadnie.
Pozdrawiam Was cieplutko
Znów kuracja z cebuli i jak na złość znów zawalony weekend na zaocznych, ale dam radę! Wczoraj mój mąż mnie zadziwiłPOWODZENIAdzień dobry
u mnie słonecznie i cieplutko, a ja uciekam do lekarza, może posłucham serduszka?
miłego dnia Kochane![]()
e to jeszcze nie jeden raz go czeka nie przejmuj się powiedz mu tylko że to normalne w ciążyCześć dziewuszki
powiedzcie mi, też macie takie humory ? Fizycznie się czuję dobrze, żadnych mdłości ale wczoraj tak się dostało narzeczonemu, że teraz aż mi wstyd.![]()

to mamy termin na ten sam dzieńCześć Kochane![]()
U mnie nie za wesoło, wczoraj od rana zobaczyłam plamienia, 6tc, pojechałam na USG i wiecie zobaczyłam już maleństwo, miało już zalązki serdeuszka i pięknie pikałoi wielkość 3,4 mm, maleńkie ale było widać
(lekarz powiedział z uśmiechem: "wielkolud"
, lekarz wypisał mi recepte na duphason jakbym miała dzisiaj jeszcze plamienia, noo... i od rana są większe.. leżę i się martię... lekarz powiedział,że jak maleństwo przetrzyma te 2 tygodnie to już później bedzie dobrze..![]()
Termin według ostatnie @ 23 maj, następne USG za 2 tyg, 11 pażdziernika, jak będzie wszytko dobrzeto wtedy będzie już lepiej widać i zobacze jaki termin wypadnie.
Pozdrawiam Was cieplutko