reklama

Maj 2012

reklama
Witam,
u nas nocka do bani, tzn. wszyscy poza mną spali cudnie, a ja jak oszalała na siuśki biegałam:baffled:

annte - najlepsze życzenia urodzinowe!

&&& za potrzebujące!

Pogoda cudna, jak M. pracę ogarnie to może da się na jakiś spacer namówić;-)

Witam sie,
Posprzatalam juz cokolwiek, wszystko mi dretwieje znowu, dzis wizyta u poloznej i znowu bedzie macanko i cisnienie i wszystko perfect pewnie, siju soon ;-) haha

Carmella
jak pierwsza noc z maluszkiem??

Pieszczoszko
na pewno bedzie dobrze!

Dziewczyny a Wy znowu o pogodzie...blagam! U nas znowu 7 stopn, na szczescie nie pada ale pochmurno...
Na 12.30 jade z P. do przedszkola na nauke czytania, ciekawe jak to bedzie wygladalo:-)

Zanetaa jak skurcze? przeszlo czy nie?

Annte spelnienia marzen!!!!! :-)

Jestem:-)dzieki za kciuki.
Lekarz powiedzial ze wg niego wszystko pozamykane i jest ok jak na razie.
Co do ospy ja bylam chora i na ospe i na polpasiec wiec nic mi nie grozi:tak:dodatkowo powiedzila mi ciekawa rzecz, jak kontakt z chorym bede miec 5 dni przynajmniej to wykrztalce przeciwciala i dam je dziecku w innym razie (czyli jak w ciagu tych 5 dni bym urodzila) to po porodzie malenstwo nie moze sie kontaktowac z chorym bratem do zejscia babelkow:tak:wiec leze i zaciskam nogi przez tydzien.
A maly juz niezle zsypany:eek:szyja we wlosach, na szczescie jakos strasznie nie drapie., pojechali do lekarki wlasnie ciekawe czy przy takich upalach tez dostanie zakaz wychodzenia na dwor:baffled:

Witam. Wpadam na momencik przywitać się i życzyć Wam miłego dzionka:-).
Dzisiaj nie mam za bardzo czasu na bb:no:.Od rana wciąż ktoś wpada na kawkę, a teraz jeszcze trzeba jakiś obiad zrobić i zaraz śmigam po małą do przedszkola:tak:. Mam nadzieję,że wieczorkiem uda mi się Was doczytać;-).
Za potrzebujące trzymam mocno kciuki.
Annte wszystkiego naj najlepszego, spełnienia marzeń:).

Hej Panienki :)

WSZYSKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO ANNETE :******

Ale Wy od rana produkujecie... Chyba zacznę włączać kompa od 5.00 bo później to już nie da rady nadrobić :P
W ZG upał, ja śmigam w letniej sukience i nie wyrabiam :-(

Całą noc miałam skurcze jakieś, ale nie bolesne, teraz też się trzymają. Na 14.00 idę do gina więc na pewno sprawdzi co i jak. Ciekawe co mi da na tą obniżoną hemoglobinę, ja i tak nie będę brać bo po żelazie rzygam jak opętana :eek: za to zastosowałam już sobie odpowiednią dietkę, więc za dwa tygodnie wszystko do normy wróci :-)

Mieszkanie obecnie nie posiada części dachu :baffled: nawet tam nie idę sprawdzać bo aż mi się płakać chce jak o tym pomyślę.
Mój Ciacho wczoraj do mnie z tekstem czy mam już torbę spakowaną i co jeszcze trzeba do niej powkładać i czy mu pokażę jakie ciuszki dla małego ma wziąć :szok: no to się chłopak przejął ;-)

Pieszczotka z tą żółtaczką jest tak że własnie może się długo utrzymywać... Trzeba patrzeć na dziecko, nie pozwolić żeby za długo spało... Jak potrzeba to należy wybudzać co 3 h i podtrzymywać stałą aktywność organizmu... A no i jak najwięcej takiego golaska przy oknie kłaść( na słoneczku żeby fotony padały na ciałko)... Tak się uczyłam na anatomii człowieka i też to samo położne nam mówiły.

Idę czytać jakieś dziwne rzeczy o analizie chodzenia stonki ziemniaczanej :eek::szok::rofl2: później napiszę co mi gin powiedział ciekawego :)

Miłego dzionka :*************

Annte - wszystkiego naj.
&&& za potrzebujące

My nareszcie jutro zmykamy do Łodzi, więc stres, że urodzę nieprzygotowana trochę mniejszy :) Już się nie mogę doczekać.

Mój M ostatnio codziennie zabiera córę na basen |(z własnej woli i inicjatywy:szok:) - więc mam 2 godzinki wieczornego spokoju. Chyba się przejął, że wyglądam i czuję się jak wieloryb wyrzucony na brzeg, bez odpowiedniej ilości wody.

Witam
nocka nawet przespana tylko 3razy wstawalam do wc, wiec nie jest zle, tylko strasznie cierpna mi nogi jak spie. Dzis jakos jestem poddenerwowana nie wiem czemu:/

Carmella
jak pierwsza noc z synkiem??

Pieszczoszko
na pewno bedzie dobrze!!!&&&&&&&

Zanetaa jak skurcze?

Karolki to teraz wytrzymaj tydzien, zaciskaj nogi:)

Annte spelnienia marzen!!
Za wszystkie potrzebujace trzymam kciuki i za nasze malenstwa:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry