reklama

Maj 2012

reklama
Mysio jak Twoj czop wyglada? ja czekam na taki z krwia bo wtedy to juz bede wiedziala, ze moge jechac rodzic lada chwila. A mi przez jakis tydzien odchodzil sluz z bialym czyms i od 2 dni spokoj, wiec nie wiem czy to to..

No i nie narzekajcie na upaly bo nie wiecie co czynicie... u nas 6 st i leje jak z cebra, wiatr taki ze okna wyrywa:/

A co do AS...jak to macica do wyciecia?!

Witam, nie mialam czasu zajrzec:tak:Caly dzien na dworzu:tak:
As trzymam &&&&&&& zeby bylo ok:tak:

Ja dzis od popoludnia mam skurcze ale na razie nie panikuje bo byc moze to tylko przepowiadajace wiec czekam:tak:Nie moge miejsca sobie znalesc od wczoraj, zamiast siedziec i odpoczywac ciagle chodze tzn spaceruje:baffled: Nie wiem moze mam juz schize ze urodze na wekeend majowy i wszystko kojarze z poczatkiem porodu:-D Jakby cos sie w nocy rozwinelo to dam znac sms do ktorejs z Was:tak:
Teraz juz spadam, wezme goraca kompiel i wtedy sie przekonam:tak:
Za potrzebujace trzymam &&&&&&&&&:tak:

Kciuki za As!!

U nas imprezka zaliczona, wszystko się udało:happy: Goście właśnie wyszli wraz z wałówką żarełka do domu. Lenka pozjadała wszystkie czekoladowe literki z tortu, a jak wznosiła toast to stłukła tacie szampanówkę:-D bo ona zawsze swoją butlą o nasze kubki stuka to rozmach ma:-D w ogóle szampan wystrzelił jak nigdy wcześniej:szok: na szczęście:tak:
Jutro powtórka z rozrywki, drugi tort do klubu trzeba zrobić.
Teraz nasza mała Peppa maluje, tato świnka władował się do wyrka a ja ogarniam net.
Akcji porodowej brak, ale czop się malutkimi fragmentami odrywa i taki żółtawy już jest a nie przezroczysty jak wcześniej. Może rzeczywiście Maciek się na jutrzejsze urodziny siostry szykuje:biggrin2:
Zmykam do małej, bo już obok z kredkami stoi i malować chce, zajrzę do Wam wieczorkiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry