As niestety moja wiedza w tym zakresie nie pozwala na udzielanie porad. Widzę, że ciężko masz, ale po tym co piszesz - radzisz sobie rewelacyjnie. Wierzę, że sił może czasem brakować, więc telepatycznie trochę słonka uśmiechu i siły!!
teraz doczytałam o wypracowaniu. Masz naprawdę mądrego synka i powinnaś sama pokazać to nauczycielom, żeby od razu wybić im z głowy zwątpienie co do autorstwa. Myślę, że trochę opadłyby im szczęki i może pomyśleliby troszkę nad własną krótkowzrocznościa i zlewaniem tematu. Synek ma problemy, ale pięknie go wychowujesz skoro wie w jaką stronę powinien zmierzać.
Katii82 trzymam kciuki, odpoczywaj i będzie dobrze!
she84 jeszcze możesz pisać o tym z uśmiechem? zazdroszczę
Ja od 4 tygodni kilka razy dziennie, kryzys w niedzielę do godziny 20 absolutnie nic się nie przyjęło grrr dzisiaj na szczęście tylko do 12, popołudnie jakoś przeszło lepiej.... Jest szansa, że będzie lepiej niż z synkiem - z nim do końca 15 tyg tak miałam grrrrrr
annte pozazdrościć
polecam
http://www.skapiec.pl/site/cat/1071/comp/26506, dużo ciekawych informacji, opisany rozwój maluszka miesiąc po miesiącu i to wydaje mi się tak najbardziej rozsądnie, bo jak się czyta niektóre kalendarze rozwoju dziecka to wariacji można dostać. Poruszają tam chyba każdy problem jaki może Ciebie spotkać w pierwszym roku życia dziecka.
dusia delikatne pobolewania i kłucia jak najbardziej normalne
czarnula gratki! Miłej kąpieli!!
Ilona na mnie zawsze pozytywnie działa jakaś wciągająca książka... Spróbuj oderwać w ten sposób myśli...
marta będzie dobrze!