• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

aga, trzymamy kciuki!!!
tez mam tak od dwoch dni mokra wkladke ale mam nadzieje ze to nie wody... wizyta u gina dopiero w piatek...
ide sie polozyc bo jakas nie do zycia dzisiaj jestem...

Ostatnia edycja:
reklama
Aga trzymaj sie!!! :-)

Jak ja kocham lato tak nie z brzuchem - ledwo zipie. Czuje sie koszmarnie. Upaly to nie pogoda dla ciezarnych. Krazenie strajkuje mi na calej linii :no: A KTG spokojne, nic a nic :baffled:

Ollena - jak mnie tak dolny odcinek pleców bolał całe popołudnie to w nocy wylądowałam na porodówce, więc może u Ciebie tak samo będzie. Jeśli to bóle krzyżowe to nie zazdroszczę.

aga - kciuki i powodzenia, czekamy na dobre wieści!

U mnie porodowa cisza, coś tam pobolewa, ale nieregularnie i niezbyt mocno. Może jakbym na jakiś długi spacer poszła albo zaczęła sprzątać to by się ruszyło, ale nie mam na to ochoty w ten upał. Idę w kimę, a jak temperatura spadnie w dół to się na jakiś spacerek wybierzemy. Lence rozłożyłam namiot plażowy na balkonie i dziecka nie mam:happy:

Hej :*

Dołączyłam do grona opuchniętych, jeszcze trochę i będę wyglądała jak Fiona:-D
Mam mega lenia, nic nie robię, ew. za godzinkę sałatkę z kurczakiem :tak:
Dziewczyny trzymam za Was &&&&&&& (little_nina i aga). :tak: Oby poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie :tak:
Ja do 8 maja zaciskam nogi, czekam aż mój lekarz wróci. Zaczyna grzmieć - może burza orzeźwi powietrze trochę.

Miłego dzionka :-)

Ollena - mnie właśnie też tak nawalają od jakiś 2h plecy w dolnej części, tak, że łazić nie mogę - jeśli to bóle krzyżowe, to dziękuję - wole być jeszcze w ciąży nawet jesli temp. 30stopni, a burza obchodzi nas bokiem:/ i nie ma czym oddychać. nogi mi puchną - drugi dzień dopiero, ale tak, że nie mogę klapek z nich zdjąć:/

idę się kąpać i do teściów, wrócimy jutro, więc za wszystkie Majóweczki trzymam mocno kciuki i myślę o Was nieustannie!! powodzenia!!

nogi mi puchną - drugi dzień dopiero, ale tak, że nie mogę klapek z nich zdjąć:/

ja nawet nie mogę włożyć klapek :-D moje stopy wyglądają jak wyciosane z drewna :-D spuchły mi pierwszy raz w życiu wczoraj właśnie i do dzisiaj nie mogę się nadziwić ich widokiem. Swoją drogą - obrączka u mnie wylądowała już na lewej ręce, z prawej bym jej chyba nie zdjęła :-p

A ja sobie przypomniałam, że mam w szafie japonki, które mogę wyregulować i stopa się mieści :-) Po mieszkaniu i tak chodzę boso, staram się często pozycje zmieniać, pamiętam aby trzymać nogi wyżej no i jak siedzę albo leżę to wykonuję drobne "ćwiczenia" żeby poprawić krążenie w stopach. Ogólny wynik zadowalający. Oczywiście do czasu wyjścia z mieszkania :-) Potem trzeba wszystko od początku. Ale na szczęście opuchnięte są tylko stopy i delikatnie dłonie, ale przy takich temperaturach to i bez ciąży tak było.

Aga- kciuki zaciśnięte.

reklama
Ja sie witam w depresyjnym nastroju:P Wychociaz macie piekna pogode, a tu zimno i leje non stop :angry: mi do tej pory czas szybko lecial bo ciagle gdzies wychodzilam a teraz nawet z lozka ne chce mi sie wychodzic a dodatkowo zalamala mnie ostatnia wizyta, cala ciaze mi mowili, ze przez to ze mialam wczesniej cesarke i duze dziecko nie bed mnie trzymac w ciazy po terminie i jesli sama nie urodze po 40 tyg zrobia mi cesarke a teraz ze jest swieto 7 nikt nawet mnie nie zobaczy do 14 maja:angry: bede juz ponad tydzienpo terminie :-( i wogole nie zapowiada sie, ze sama urodze, polozna chciala mi oddzielic biegun, ale nawet palca nie dalo siewlozyc, szyjk zamknieta wiec ogolnie sie zalamalam, czekaja mnie dwa tygodnie siedzenia w domu i czekania, probujemy jakos z M rozpoczac porod ale nawet na tonie mam ochoty :-( Czy ktoras z Was probowala olejku rycynowego? czy faktycznie pomaga i czy jest bezpieczny??

Gratuluje wszystkim mamusiom i za rodzace trzymam kciuki ale Wam zazdroszcze :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry