Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Oby poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie 
nogi mi puchną - drugi dzień dopiero, ale tak, że nie mogę klapek z nich zdjąć:/
moje stopy wyglądają jak wyciosane z drewna
spuchły mi pierwszy raz w życiu wczoraj właśnie i do dzisiaj nie mogę się nadziwić ich widokiem. Swoją drogą - obrączka u mnie wylądowała już na lewej ręce, z prawej bym jej chyba nie zdjęła 
mi do tej pory czas szybko lecial bo ciagle gdzies wychodzilam a teraz nawet z lozka ne chce mi sie wychodzic a dodatkowo zalamala mnie ostatnia wizyta, cala ciaze mi mowili, ze przez to ze mialam wczesniej cesarke i duze dziecko nie bed mnie trzymac w ciazy po terminie i jesli sama nie urodze po 40 tyg zrobia mi cesarke a teraz ze jest swieto 7 nikt nawet mnie nie zobaczy do 14 maja
bede juz ponad tydzienpo terminie :-( i wogole nie zapowiada sie, ze sama urodze, polozna chciala mi oddzielic biegun, ale nawet palca nie dalo siewlozyc, szyjk zamknieta wiec ogolnie sie zalamalam, czekaja mnie dwa tygodnie siedzenia w domu i czekania, probujemy jakos z M rozpoczac porod ale nawet na tonie mam ochoty :-( Czy ktoras z Was probowala olejku rycynowego? czy faktycznie pomaga i czy jest bezpieczny??