Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Szczyt lenistwa!!!!

Te z wierzchu szybciej spadły ;-) Chyba 4 miesiące to nie możliwe...
;-)
ale życzę powodzenia 
:-
Teraz już chyba większość z nas czyli tych jeszcze przed ma już dość i czuje,że to się chyba zacząc powinno ,a tu rtozczarowanie jak tylko niedogodności zostaja z których nic nie wynika.
Stokrotka, ja bym chyba za takie coś powiedziała teściowej co myślę... jesteście dorośli i to wasze dziecko, jak teraz nie ustawisz hierarchii w stadzie, to potem będzie jeszcze gorzej. nie daj się!!!Katasza gratuluję zostania ciocią, fajnie, że z siostrą wszystko ok
Kikolku ja tez mam takiego nerwa na całą rodzinę, że nie mam ochoty nikogo informować. Oczywiście poinformuję, ale jest mi tak jakoś smutno i samotnie ostatnio. Z moją mamą nie potrafię się dogadać, wczoraj miał byc grill a mąż budował szafę wnękową i nam się przedłużyło bardzo, to moja mama do nas zadzwoniła żebyśmy już nie przyjeżdżali po jest późno i nie ma sensuPóźniej przez godzinę płakałam z żalu...
A teściowa też jest dobra...jak się dowiedziała że chcemy nad morze jechać to zadzwoniła zapytać moją lekarkę czy nam wolnobo puchnę i to daleko. Zamiast nad morzem wylądowałam w szpitalu, bo akurat było zastępstwo, ale zdenerwowanie na teściową mi zostało, bo jak dzieci nas traktuje i za bardzo się wtrąca.
No nic trochę się uzewnętrzniłam, ale może w końcu mi ulży choć trochę, bo im bliźej tym oni mają lepsze pomysły.