Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

bo ciocia sama przenosiła ponad tydzień i wody już miała zielone, choć lekarz zapewniał, że ma czekać cierpliwie, bo nic złego się nie dzieje.A to dobremi dzis brzuch stawia sie co chwile ale postanowilam udawac ze tego nie czuje![]()

Stokrotka, Biustonosz do karmienia biorę obowiązkowo, wkładki też, chociaż mleko mi jeszcze nie leciFajne porównanie z ta biurokratycznością;-);-)Mam nadzieję, że Franek jak juz dostanie przyzwolenie nie będzie zbyt długo czekaćW każdym razie pakowanie torby niemal skończone, jeszcze ciuszki dla dziecka i pidżamy, których niestety nie posiadam jeszcze;-)Czy do szpitala bierzecie biustonosze do karmienia?
. Katasza, z zapartym tchem czekam na rozwój sytuacji u Ciebie, bo my mamy podobny termin i dopinguję, żeby u Ciebie wszystko dobrze poszło. u mnie czop nadal siedzi na swoim miejscu niestety. Jak ja już bym chciała, żeby się zaczęło u mnie...Witajcie majóweczki.
U mnie za oknem szaro, brzydko i mokro i chce mi się spać. Niestety muszę zaczekać aż pies wyschnie po spacerze bo będzie chciał leżeć ze mną. Noc minęła kiepsko. Również z winy psa- jak były upały to spał w łazience bo mu tam chłodniej było. A dzisiejszej chłodnej nocy wpakował się do łóżka i strasznie się rozpychał. No i do tego chyba jednak u siostry był klimat sprzyjający porodom, bo w nocy zaczął mi czop odchodzić i przez to jakaś niespokojna byłam. Ale oczywiście nic więcej się nie działo :-) Zresztą teraz to ja bym chciała do weekendu doczekać bo ten tydzień się chłodno i deszczowo zapowiada a od przyszłego poniedziałku ma być poprawa. Więc rodzić mogę w deszczu i chłodzie ale na wyjście ze szpitala to ja poproszę ładną pogodę.
As- najważniejsze, że się wszystko dobrze skończyło. A złe wspomnienia w końcu się zatrąBuziaki dla całej rodzinki.
Majóweczkom wszystkim miłego dzionka życzę. Tym z terminem rozwoju sytuacji, a tym które się nie spieszą jeszcze kilku spokojnych dni.
Witam i ja juz po sniadanku
My nadal 2 w 1 hehe nie wiem kiedy juz urodze, stracilam juz nadziejena dzisiaj zadnych planow nie mam wiec bede sie wylegiwac na sofie
![]()