Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
z tym goleniem to jest tak ze przód ich nie interesuje tylko to miejsce nacieciia. Nawet jak polozna to zrobi to nie bedzie po calosci jechala. A maszynkę to ja bym polecała miec swoja jednak. Ja mam mimo, ze nie przewidywalam by byla potrzebna ale niestety tamte okolice tez mam popuchniete. pare dni temu dokonałam depilacji i stwierdzłąm, ze ostatni raz, bo raz z esie umordowalam niesamowicie to podraznienie mialam nieziemskie. Mam w d... jak tam wygladam, w końcu to nie wybieg, a nie potrzeba mi jeszcze dzikiej swędziawki na porodówce. Wiec wystąpię z gustownym jezykiem ;-)A tak na szybko i troche zmieniajac temat mam takie pytanko
Bo zastanawiam sie czy depilowac sie do zera juz jako przygotowanie do porodu czy czekac az polozne o to zadbaja? bo wlasciwie pytalam dzis szwagierki czy sie ogolila a ona mowila ze nie zdazyla a do porodu jej nie wydepilowali. JA pewnie lepiej bym sie czula wydepilowana...juz sama nie wiem co zrobic
Paulinka88 wlasnie o to chodziło, nie wiedzialam dokladnie jak to wyjasnic. Zobaczymy co wyniknie z tego, zaufam bo ciocia bedzie przy porodzie i na dyzurze wiec mysle ze żle dla mnie nie chce tylko zeby bylo szybko sprawnie i w miare bezbolesnie.