reklama

Maj 2012

kugela - wpadnij do mnie! mam 3 pokoje, kuchnie, spiżarkę i łazienkę. jak się uprzesz, to jeszcze klatka:D wszystko zarasta brudem, bo siły na nic nie mam. nawet zapłacę za sprzątanie:)

reklama
Dziendobry witam sie i ja w dwupaku:wściekła/y::wściekła/y:
Juz mnie ten stan dobija, ale dzis cos mnie lekusienkie skurcze lapia, ale to napewno nie to :// wstalam dzis o 6 rano odwiozlam M a zaraz nusia do przedszkola poszlabym troche pochodzic, zeby te skurcze rozkrecic ale pogoda taka za sie nie chce za okno wygladac :-( Jutro wizyta u poloznej ostatni raz spobuje odkleic biegun jesli znow sie nie uda moze we wtorek cesarka bede sie prosic bo juz mam dosc :cool: Trzymam kciuki za wszystkie na porodowce ale Wam zazdroszcze !!!;-)

zanetaa - u mnie sily tez nie te, wszystko robie w zolwim tempie ale moj "blad" polegal na tym, ze wiekszosc rzeczy wymusilam na m do sprzatniecia juz wczesniej ("profilaktycznie"): okna, framugi, lampy, kaloryfery i inne takie "niecodzienne" i tak duzo znow do roboty nie ma, nawet mimo lniejacego aktywnie psa. A sprzatania nie lubie, wiec to nie tak, ze bede sobie szukac nowych celow ;-) To juz predzej poczekam na burze, zeby pojezdzic rowerem :-p

A na "przywileje" ciezarnych to i tak nie mialybysmy jak liczyc wczesniej, kiedy wszystko bylo ukryte pod grubymi kurtkami. Teraz mozna sie "obnazyc" i zwracac na siebie uwage :-D

u nas się pogoda rozkręca, słoneczko pięknie świeci więc najpierw skoczę na zakupy i przy okazji spacer zaliczę. Tym bardziej, że ogarnia mnie jakiś kryzys senny a szkoda mi trochę dnia na spanie. Ja wiem, wiem już niedługo będę sobie w brodę pluła za to co teraz piszę :)
A z tymi przywilejami to faktycznie od niedawna można z nich korzystać. Zawsze znajdzie się jakiś prychający malkontent ale ignoruję.

Witam sie,
Natalka no to ja juz nie wiem co z tym olejkiem robic, bo jakos nie usmiecha mi sie caly dzien w wc siedziec;)
U mnie ciagle jest co sprzatac ale nie chce mi sie, obiadu tez nie chce mi sie gotowac. POlozna mowila wczoraj zeby nie siedziec, spacerowac, chodzic po schodach i sexu duzo ale od sexu to mnie odrzucilo w polowie ciazy i nie mam ochoty w tym kierunku palcem ruszyc, wiec podziwiam te ktorym sie chce;) ja czekam az mi brzuch i tylek spadnie..
A ten ananas to na co? ja jem reguralnie i co on ma robic?;-)

Zazdroszcze rodzacym i trzymam kciuki!

A ja sprzątam, z dość sporym zapałem, a to dlatego, że ja się po prostu nudzę;) TV oglądać mi się nie chce, grać w moja grę mogę max 1h i mam dość, gotowanie mnie odrzuca ze względu na zgagę - co można robić siedząc w domu 5 miesiąc??? A sprzątanie przynajmniej jakiś efekt daje i oko cieszy:) W ramach rozrywki jedziemy po południu do jednej dziewczyny z tego forum obejrzeć i mam nadzieję kupiC trochę sprzętu dla małego - bujaczek, fotelik i mata edukacyjna - wsio za 70 PLN, więc wybrzydzać nie będę:) Potem zakupy a na deser dentysta - od wczoraj potwoooornie ząb mnie boli, jeść nie mogę nic.

Anik - Tobie też powodzenia, dzisiaj 3-ka się zapowiada - to na razie chyba max:)

Ollena ja to chyba nieudana jakas jestem, bo na mnie tak zadzialalo, zanim wypilam rozmawialam z trzema osobami i mialy tylko troche sraczke a po paru godzinach skurcze wiec moze warto sprobowac? Na mnie nie dziala kompletnie nic, wiec sie nie sugeruj :p A ananas zawiera bromelaine, ktora niby zmiekcza szyjke i przyspiesza porod http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/labourandbirth /planningyourbabysbirth/naturalbringonlabour/

ale ja tez zjadam codziennie i nic :wściekła/y:

Flaurke to udanych zakupow zycze i powodzenia u dentysty :)))

Dziewczyny czym sie przemywa oczy jak dziecku ropieja?? Oskar ma okrooopne zapalenie spojowek i ropa mu normalnie cieknie dostal kropelki od lekarza, ale nie kazal niczym przemywac ale wiem, ze moja mama zawsze herbata czy rumiankiem czy czyms zaparzanym przemywlala? wie ktos cos o tym??

reklama
No ale moj M gdzies wyczytal, ze trzebabybylo zjesc ich 7 na raz zeby faktycznie mogly zadzialac :-D:-D
Dzieki Kugela tak wlasnie myslalam, ze czyms takim mozna konowaly jedne ja tu powinnam byc lekarzem :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry