reklama

Maj 2012

Witam się i ja.bez zmian.oznak porodu brak.tylko ucho mnie boli:(i nie wiem co moze mi pomoc?znacie jakiś sposób?co do pomaranczy to tez ostatnio zajadam się codziennie i na lody mnie wzięło:):)chyba będzie dziewczynka:)

reklama
Bardzo wszystkim wam dziękuję za wsparcie .Jesteście super babki .Szczegóły na lekarskim.Niestety jeszcze jestem w dwupaku i chyba ciut jeszcze będę ale pogoda ładna ,a w szpitalu byłabym samiutka bo jakoś żadna akurat się nie szykowała do porodu na oddzialę pustki.Jeszcze raz wielkie dzięki.Po badaniu troche krwawię ale to ponoć normalne w tym stadium .

a ja przeglądałam naszą lokalną gazetę, dział "co nam przyniósł bocian?" i cała wielka strona maluchów!!! mam nadzieję, że trafię na jedyną salę do porodu rodzinnego, bo inaczej pierniczę - nie rodzę!

coś mi duuużo czopa odchodzi, aż normalnie czuję jak wyskakują spore kawałki. kolor jednak kremowy, ale galaretka, że hoho:D w więcej szczegółów się nie zagłębiam, bo "spoko z Was babki", ale możecie nie wytrzymać:D

zrobiłyście mi ochotę na ananasa i pomarańczki.. u nas lipa z owocami, jutro jedziemy na targ po koguta (:cool2:), więc może się trafi coś dobrego:)

jeju ale jestem padnieta, nic nie robilam a czuje sie jakby mnie czolg objechal, na nic sily, mały tancuje w brzuchu, wystawia swoje male nozki lub raczki, przepowiadajace skurczyki byly ale sie skonczyly.

wrr chyba do konca zycia bede chodzila z tym brzuchem ehh juz mam dosc - jestem padnieta czekajac na ta wielka chwile, nawet nie ma jak o tym nie myslec. jeszcze oby do 20-tego i beda wywolywac pewnie, ehh ale wam zazdroszcze ze juz macie maluchy przy sobie :)

Melduję się nadal 2w1, zobaczymy co przyniesie kolejna noc...

Dziewczyny, czy Wasze dzieciaczki też teraz jakby się mniej ruszały?
Mi od kilku dni tak się wydaje i nie wiem czy to dlatego, że Oli tam ciasno, czy coś jest nie tak???

I pytanie z innej beczki - jak usunąć jeden z suwaczków? Ten, który odliczał dni do narodzin Oli zaczął już odliczać dni do jej pierwszych urodzin, pewnie z racji tego, że ja już po terminie. Dzięki za wskazówki:tak:

Ostatnia edycja:
Olisia do 20?? jak to, przeciez wtedy juz bedziesz w 43 tygodniu! jak nie wiecej... no co Ty! az mnie przerazilas..

na 6 maja mialam termin z usg ktory oni biora pod uwage, na 1 maja mialam termin z miesiaczki ktorego nie wzieli pod uwage.
czyli od 6 beda liczyc 2 tyg do wywolania, no to wychodzi 3 tyg od daty miesiaczkowej, ehh przeraza juz mnie to.
w sobote polozna przyjdzie do domu wiec pewnie masaz mi szczeli szyjki i sie rozkreci

Witajcie!
Maz mi sie pochorowal,wiec juz wogole zero relaksu i trzeba sie opiekowac nie tylko niemowleciem,ale i malenka oraz panem mezem(choc z nim najemniej problemu).
"Padam na cyce".
Podczytalam co u Was i mocno zaciskam kciuki,juz niedlugo i babelki beda z Wami :*;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry