Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Burleske moznaby na jej podstawie nakrecic! Najwazniejsze ze z happy endem :-) Jestem juz prawie w lozku do spania, zobaczymy, czy mi sie przysni ;-)
Co ja narobilam???

Alez ten czas leci.We wtorek mamu usg glowki,dzis cotygodniowa wizyte u pediatry.Dobrze,ze "zamowilam" tez dla V wizyte,bo mam jedna niespokojna mysl i chce sie poradzic lekarki.Otoz V mowi bardzo malo,to prawda kiedys uzyla nawet zdania by sie wyrazic,ale jak dla mnie nasze 26msc dziecko mowi za malo.Ponoc do 3r.z. nie powinnam sie przejmowac(zdanie internetu),ale jak mnie cos meczy wole sie poradzic zywej osoby,a nie zadreczac przeszukiwaniem stron www.Zobaczymy czego sie dzis dowiem.
No oby tez nie później bo ile można w ciąży chodzić.
. Trzymam kciuki żeby na jutrzejszym usg wszystko wyszło jak należy. Co do V, to myślę, ze każde dziecko ma swój indywidualny rytm rozwoju i nie ma się czym zamartwiać, ale jeśli masz być spokojniejsza to jak najbardziej można porozmawiać z pediatrą. Mam nadzieję, ze Twoje problemy żołądkowe szybko miną i pozwolą Ci na normalne funkcjonowanie.
, moje pierwsze dziecię urodziłam dokładnie w terminie, może i to postanowiło być takie punktualne
.