Witam!
U nas powolutku do przodu ,mała je juz ladnie z butelki moje mleczko , mnie meczy odciaganie oj mało tego mleczka sciagam ok50ml jednorazowo no i przewaznie musze jej dorabiac mm , trudno ważne ze widze ze mala sie najada , robi kupki i spi ...jak piła z piersi to sie nie najadala nie przybierala i nie robila kup...bede jej podawac moje do poki bede miala ...zdecydowane i juz koniec zastanawiania sie do tego co osoba gadala co innego a ja metlik w głowie .... heh
dzis mamy w przedszkolu dzien mamy , ciesze sie bardzo bo bedziemy wyłacznie dla Bartka , Pola dzis zostanie z babcia ;-)
tak po za tym zycie leci ,dalej nie moge uwiezyc ze mam dwójke dzieci

przy ktorych robota na okraglo ,ale cieszy mnie to bardzo , bo jaknie było co robic to narzekalam na nudę ,ale widomo polakowi nigdy nie dogodzisz ....
milego zalatanego dnia dziewczyny a dla tych ktore jeszcze 2 w 1 , dzis ostatni dzien MAJA tak ze juz na porodowke kochane

;-)
aha pytanie jak wasze maluchy purtaja albo kupke robia to mecza sie przy tym?? moja cala czerwona , oczy załzawione , i troche meczy sie biedaczka , nie pamietam jak było z Bartem