Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witaj :-)Czesc, podczytuje was od paru tygodniu, a latwo nie jest bo produkujecie wieeeeele stronjakos wczesniej balam sie odezwac. Na dziecko czekalismy bardzo bardzo dlugo. Dzis nasz dziudzius ma 7 tygodni i 5 dni. W czwartek bylismy na usg, mial 12mm i serducho bilo pieknie
mimo ze nawet zdjecie mamy, to jakos wciaz ciezko mi uwierzyc, choc mdlosci tez falszywe razej nie sa, niesamowita sennosc tez. Od poczatku kontroluje progesteron, bo jego niski pozom byl glownym powodem wieloletniego oczekiwania na maluszka, na biezaco mam dopasowywane dawki.
To tyle na poczatek o mnie, choc jak wspomnialam, kibicuje wam od dawna.
Grunt to facetów nie żałowaći tak wlasnie zrobie
niech se puszcza fochy ile chce. teraz w dupie to mam i najwazniejsze jest dla mnie dziecko

trzymam kciuki kochana za ciebieCzasami niski progesteron ,zbyt wysoka prolaktyna,podwyższone lub zaniżone TSH ,czasami złe ułożenie,niewydolna szyjka i się skraca ,czasami skurcze macicy ...Trudno powiedzieć ,bo za każdym razem może być inaczej...dorci , as a jeeli można wiedziec to co jest nie tak, że ciąża jest zagrożona juz na samym początku ?
czarnula troche sie dziwię ze Twój maż, chlopak taki niewyrozumiały. Mój tez ma teraz post, a wszystko daltego , że ja sie źle czuje , co to za przyjemnosc jezeli boli mnie żoładek , mam mdłosci itd

Co to znaczy za wysoka prolaktyna? Jaki poziom jest już za wysoki???Czasami niski progesteron ,zbyt wysoka prolaktyna,podwyższone lub zaniżone TSH ,czasami złe ułożenie,niewydolna szyjka i się skraca ,czasami skurcze macicy ...Trudno powiedzieć ,bo za każdym razem może być inaczej...
Do poronienia dochodzi z bardzo dużej ilości przyczyn ,ale te są najpularniejsze.
W moim przypadku to wcześniejsze poronienia,kilkuletnie leczenie po drugim poronieniu ,Kuba urodzony jako wcześniak z powodu niewydolnej macicy i skurczy przez całą ciążę i nieco inne ułożenie niż zazwyczaj![]()
Bądź dobrej myśli.Nic nam innego nie zostaje.ja nie mam pojęcia co bylo przyczną poronienia, a widze że przyczyn moze byc wiele. Boję sie tylko ze moze to byc genetyczne , bo moja mama poronila wiele razy.
Z tą prolaktyną to jest różnie i powiem szczerze ,że nawet w necie ciężko coś znaleźć.Co to znaczy za wysoka prolaktyna? Jaki poziom jest już za wysoki???