Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

płacze nam tylko jak ma kupkę i jak jest mocno głodny i pomimo tego że baardzo dużo śpi w dzień to nocki też nam ładnie przesypia
teraz bąbel śpi słodko od 20.45 i obudzi się pewnie coś koło 2.
dziewczyny współczuję wam tych przeżyć z maluszkami i trzymam mocno kciuki żeby im przeszło w tej chwili jak ręką odjął!
ja na szczęście (tfu tfu odpukać) mam na prawdę grzeczne dziecko i tak od dnia porodu do dziś i mam nadzieję że tak zostaniepłacze nam tylko jak ma kupkę i jak jest mocno głodny i pomimo tego że baardzo dużo śpi w dzień to nocki też nam ładnie przesypia
teraz bąbel śpi słodko od 20.45 i obudzi się pewnie coś koło 2.
i &&&&&&&&&&&&& dla tych co borykają się z problemami z mężami aby szybko minęły i wszystko było ok
bo nie musze wstawac co chwila do łóżeczka) i jak juz zasnie to ladnie spi...wczoraj spal od 22:30 do 6
Przedwczoraj spal w nocy 7,5h! Jak placze to sstaram sie Go przetrzymać:9 oczywiscie do momentu kiedy zaczyna sie zanosic! po chwili sie meczy i zasypia
No chyba ze jest kolka to wtedy nic nie pomaga

A podobno jesli nie ma potrzeby to nie powinno sie zmieniac. Tak to jest gdy chce sie zaoszczedzić