natalka1704
Fanka BB :)
Dzien dobry kochane :-) a ja dzisiaj nawet wyspana :-) maly poszedl spac o 21 i tak pieknie do 1 nynal , po czym wstal na 10 min cycowania i zasnal spowrotem az do 4.30 i przed 6 jeszcze zasnal az do 8 i teraz znowu nyna :-) chyba pogoda mu sluzy :-) a ja dzisiaj nareszcie postanowilam cos ze soba zrobic i ide do fryzjera :-) 2 lata mnie juz nie widzial 
bo zawsze sama sobie grzywke scinam itp ale teraz zaszaleje i pocieniuje sobie wlosy jak wczesniej bo juz mnie moje denerwuja ,nie chca sie wcale ukladac
poprostu za dlugie juz sa te kudly
mój maly tez juz sztywno potrafi trzymac glowe jak jest noszony i ładnie ja obraca
a co do usmiechow to rozdaje tych swiadomych juz co raz wiecej jak sobie z nim rozmawiam lub sie wyglupiam
a najbardziej mnie rozczula jak powie tym swoim glosikiem "aguu" no moglabym go wtedy zjesc :-)

bo zawsze sama sobie grzywke scinam itp ale teraz zaszaleje i pocieniuje sobie wlosy jak wczesniej bo juz mnie moje denerwuja ,nie chca sie wcale ukladac
poprostu za dlugie juz sa te kudly
mój maly tez juz sztywno potrafi trzymac glowe jak jest noszony i ładnie ja obraca
a co do usmiechow to rozdaje tych swiadomych juz co raz wiecej jak sobie z nim rozmawiam lub sie wyglupiam
a najbardziej mnie rozczula jak powie tym swoim glosikiem "aguu" no moglabym go wtedy zjesc :-)
pewnie znów kimnie ok. 22 znowu, ale za to pewnie pośpi do 4-5. Lubię takie noce, kiedy śpi dość długo, bo i my jesteśmy w stanie bardziej funkcjonować wtedy...
jak do niego mówię i się wygłupiam to się cieszy jak szalony
obudził się przed 5 znowu, mam nadzieję, że dzisiaj pójdzie spać trochę wcześniej, bo - wiem, zabrzmi to egoistycznie - ale chciałabym tak chociaż od 21:30 chociaż mieć wieczór dla siebie... obejrzeć coś, posiedzieć... ale wiem wiem mam małe dziecko ;-)
czasami np od 6 do 11 a pozniej reszta dnia przespana .... zalezy ....albo tak jak dzisiaj przespal do 8 potem do 10.30 i tak caly dzien dzisiaj, raz spi po pół godz ,raz godzine ,teraz juz nie i jest u mamusi na raczkach.... ;-)