Ja już zarezerwowałam lokal, 45 zł/ os, w tym obiad (rosół, de volai, ziemniaki, bukiet surówek, kompot, ciasto, kawa, herbata). Dodatkowo zamawiamy tort. Chrzciny 12 sierpnia.
Pewnie po obiedzie przeniesiemy się do domu, choć nie wiem jak się wszyscy pomieszczą na naszych 46m2, ale pewnie damy radę.
Ninia już śpi, ale nie obyło się bez prężenia. Już nie wiem co jest tego przyczyną. Czy to na pewno tylko niedojrzały układ pokarmowy. Już nie pamiętam dnia, żeby było ok z brzuszkiem. Owszem, trochę rozszerzyłam dietę, ale niczego drastycznego nie wprowadziłam, po prostu zaczęłam jeść i przestałam się głodzić.
Dziewczyny, podajecie koperek? Ja zaparzyłam właśnie, bo już nie mogę patrzeć jak to moje dziecko się pręży przez sen i stęka niemiłosiernie. Rozcieńczacie jakoś napar czy podajecie czysty i w jakiej ilości???
Może to pomoże zrobić jej kupkę i pozbyć się gazów, chociaż w dzień robiła ładnie, jedna nawet wypłynęła z pampersa. Po kąpieli znów zaczęła się prężyć i stękać. Szkoda mi jej strasznie