Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pozytywny w klasie IGG ,Patina a wyszedł Ci pozytywny w klasie IGG czy IGM?
Mi robili w szpitalu w maju i wyszedł wynik dodatni w klasie IGG. Tym nie ma co się przejmować, bo znaczy, że się już przebyło i są przeciwciała. Nic z tym robić nie miałam i mogliśmy śmiało się starać. Jeśli natomiast w klasie IGM wynik dodatni - choroba jest aktywna.
Super !!!! I następna szczęsliwa .;-):-):-)witam Was dziewczynki. no i jestem po wizycie, z dzidzia wszystko dobrzeplodzik (tak mowil lekarz
) ma 10mm i serduszko bije
a na moje dolegliwosci dostalam witamine B6 i zwolnienie
mam duzo odpoczywac i bedzie dobrze
alez sie ciesze, w najblizszy wtorek ide na badania a nastepna wizyta 27.10. to tyle na dzisiaj, bo jestem strasznie zmeczona i glodna... jade do domku
zycze Wam milego popoludnia!!!
Witaj .Gratuluję.Witam,
mam termin na 12 maja. W domu mam juz syna(14lat) i corke(3lata). Test sobie zrobilam 7 wrzesnia. W poniedzialek ide na wizyte zobacze moja fasolke
Zycze wszystkim milego wieczoru![]()
Kochana też za Ciebie mocno kciuki mocno trzymam.ja niestety nie bede majowka 2012
trzymam kciuki za Was

Wikasik jeśli masz tak ułożonego to utrwalenie zapachu i prawidłowe przybycie dziecka do domu na pewno wystarczy.Tak sie cieszylam, ze tyle dobrych wiesci czytajac kolejne strony... Nadal sie ciesze, ale bardzo mocno sciskam Love
Widze, ze burze psia wywolalam. Prawde mowiac teorie domincyjne niezbyt do mnie przemawiaja. Przed wzieciem Wigorka naczytalam sie roznych roznosci i wynikiem tego bylo 1.5 nocy w pralni ze skowyczam godzinami szczeniakiem. Potem spal na korytarzu kolo naszej sypialni i bylo dobrzeMial tam swoja klatke. Jakos od lutego zaprosilismy go do naszej sypialni. Ma swoje lozeczko, ktore bardzo lubi. Rano wskakuje do nas - co lubimy my
Jak probuje wieczorem ulozyc sie w nogach, to poprosony zeskakuej na dol i grzecznie sie kladzie u siebie. Przywiazany jest niesamowicie, szczegolnie do mnie, ale jednoczesnie posluszny i mysle, ze zna swoje miejsce - kiedys probowal scisnac sie na pozycje miedzy mnie a meza, ale ustapil i jest trzeci.
Do tej pory nasz Wigor to najlepsze, co nam sie przydarzylo! Bardzo chcialam miec psa, ale sie balam. Wspominalam, ze bardzo dlugo staralismy sie o dziecko i jakos w glowie mi sie utawilo, ze jak kupimy psa, to juz nigdy dzieci sie nie pojawia, ale ze jestesmy w trakcie procesu adopcyjnego, to jakos wytlumaczylam sobie, ze w adopcji to juz pies na pewno nie przeszkodzi. No i sie pojawil
Czy ma ktos kontakt z Czarnula? Byla dosc aktywna, a teraz cisza... Mam nadzieje, ze to zabieganie, odcicie netu, moze komputer padl, a nie cos zlego.

)