co do moderatora zby nie było ja o to nie prosiłam Tylko zostałam zapytana przez As i suzi czy dołączę... i się zgodziłam. Nie dziwi mnie to,że akurat jedna konkretna osoba od razu zapytała o to

widac nie na ręke jej to...
Ja usunełam z tematu o rozszerzaniu diety wypowiedzi które były nie na temat.. oczywiście jeszcze nie wszystki bo czas na to nie pozwolił...
co do pytaniu o sanki .. pytam bo w zimie Laura już będzie dość duża aby w takich sankach jeździć..dlatego pytam czy wy tez kupujecie..
co do jakiś 30 postow kugeli to chyba jakis zart? bo ja usunełam moze zaledwie 2 w temacie o rozszerzaniu diety.. gdzie oczywiscie były nie na temat.. swoje nie odpowiednie wypowiedzi tez skasowałam.
starych tematów nie usuwałam... lecz nie ukrywam,że sądziłam,że jest tego za duzo.
z resztą co suzi usunęła to chyba moze tez przywrócić.. ja puki co nie wiem jeszcze jak się usuwa tematy ..ponieważ nie jestem jeszcze wtajemniczona i nie podejmowałam jeszcze zadnych jakis wielkich kroków jako modernator...
nic nie kasowałam bo na razie nic nie wiem o modernowaniu...
as,suzi nie prosilam sie o zostanie modernatorem..wiec im to oznajmij bo wychodzi na to,ze chyba ja was blagałam o to albo cos.. zostałam tylko zapytana i zgodzilam sie i oczywiscie zaznaczyłam aby mnie wszystkiego nauczyc
katasza wiem bardzo boli., ja i modernator ;p
kugela usunelam tylko wypowiedzi nie na miejscu i temat... nie tylko wasze ale tez moje
czy według was mam przywrócic wypowiedz typu ..ze jestem alkoholiczka i analfabeta??? No sory ale chyba nie na temat i nic miłego!!
ps. jesli nie bede moderatorem traumy nie przeżyje bo jak juz wspomniałam nie prosiłam sie o to tylko zgodziłam sie zapytana o ta funkcje
katasza mówisz o trzymaniu czyjejś strony a Ty tez tak robisz ! Np trzymasz się 2 dziewczyn i tez tworzycie jakas swoja grupe buntu i zaczepek
ps.AS I SUZI jesli jest jakis problem ze strony reszty koleżanek usuń mnie z ten funkcji.. bo zaraz się tu pozabijają... a ja zaczynam wychodzić na tym najgorzej . . .
możecie zrobic głosowanie ..ale szczerze po tym wszystkim to nie wiem czy chciała bym byc dalej moderatorem poniewaz pewne osoby tak to boli,że by jeszcze nie spały z tego powodu

albo co gorsze nie pisaly by o niczym innym..