joasia79
Fanka BB :)
kilolek, my mamy gorzejMamy do wyboru trzy opcje: 1.kupic dostawkę siedzacą do naszego wozka po Stasiu, 2. kupic podwojny wozek, 3.kupic podwojna parasolke od wieku 0, przez ten wybor osiwieje
![]()
Ja mam dokładnie taki sam dylemat
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kilolek, my mamy gorzejMamy do wyboru trzy opcje: 1.kupic dostawkę siedzacą do naszego wozka po Stasiu, 2. kupic podwojny wozek, 3.kupic podwojna parasolke od wieku 0, przez ten wybor osiwieje
![]()
noe niestety tak ale sam pomysł fajny.kilolek, dostawka 500zł a parasolka 2000zl, wiec juz lepiej dostawke patrzac na finanse, ale sama nie wiem...a ten łącznik zaraz zobaczejuz zobaczyłam
no niestety one łączą tylko dwa wozki chicco wiec wyjdzie to dosc drogo, poniewaz ja mam jeden wozek jedo i jedna parasolke pierre cardin, wiec musiałabym kupic dwa wozki plus lacznik.