reklama

Maj 2012

reklama
Ja tez nie czyszcze ale mam zamiar "pucowac " jak pierwszy zabek wyjdzie i taka szczoteczka o ktorej natalka pisze.
Natalka1704 tez mam takiego lenia ze nie mam ochoty dzis wychodzic z domu, juz myslalam ze mloda na balkon wystawie na swieże powietrze. U na tez pwoli zaczyna sie chmurzyc własnie od strony Poznania

Czarnula ja mam 24 lata i żyję z trzema migdałkami:) Jest tak umiejscowiony, że w niczym nie przeszkadza, tak jakbym miała dwa, więc nie ruszali go:)

No i kochane decyzja zapadła, od następnego cyklu starania o rodzeństwo:)

Zanetaa to umyj tak zeby nie zamoczyc ;-)
Olisiaa u nas juz słonce ...ale dzis sobie odpuszczam spacer ...jakos weny nie mam ....trudno nic sie młodemu od tego nie stanie;-)a maly spal ponad 2 h i jakby mi jeszcze na spacerze zasnal na tyle to ja dziekuje za nocke :dry:wiec dzis pobawimy sie w domku a jutro wyjdziemy ....:tak:

Paulinka to super :-) gratuluje decyzji ;) i mam nadzieje ze sie szybko uda :-) oczywiscie mam nadzieje ze sie pochwalisz :-)

Hej :)

Paulinka - wow! gratuluję ;)) i trzymam kciuki

Żaneta - wykąp tak, aby nie zalać uszka po prostu, bardziej na pół-siedząco ;)

Kasiula - ja czyszczę małemu w buzi... nakładam pieluszkę lub gazik na palec, moczę w wodzie i wymywam, zawsze wieczorem to robię (nie powiem, zdarza mi się zapomnieć, ale staram się tego pilnować od urodzenia Krzysia...).

Oooo mały dzisiaj daje czadu, piękny dzień się zapowiada :-D Już nie ulewał, a przez to wyprężanie, które uskutecznia teraz już 3 razy poszło - więc znowu się zaczynamy przebierać - świetnie. Boże, jak on piszczy! :-D:-D:-D

Paulinka- niby tak, ale u nas jeszcze problem mieszkaniowy- mieszkamy w kawalerce i na razie nie będziemy zmieniać mieszkania. 2+1 daje radę, ale 2+2 to by była masakra. Może w przyszłym roku się przeprowadzimy to i rodzinę będzie można powiększać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry