• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
As , kugela ale ona nie nianczy zabawek , nawet ja nie interesuja ,nie wije gniazda, siedzi sobie na oknie i wyglada przes nie. Wiec nie chce mi sie wierzyc w jej ciaze urojona:/
Zobaczymy co to bedzie mam ja obserwowac i pilnowac zeby nie wzmacniala laktacji.
Ciagle cos :(

Wczoraj miałam wypalaną nadżerkę laserem.Do kontroli mam przyjść za 6 tygodni.Myślicie ,że do 1 współżycia mam czekać aż do tej kontroli i ginekolog powie ,że jest ok? czy może wcześniej??
jak miałam kiedyś wypalaną nadżerke to gin. mi kazał przyjść do kontroli po 3 tyg . no ale ta była większa.. wiec teraz nie wiem?!

Witam sie z worami po oczami :dry:
Mlody od 3 budził sie co pół godziny z płaczem:confused::confused::confused: ale nie bardzo wiem o co mu chodziło:sorry2:
W związku z powyższym weny i sil brak...i jeszcze musialam myć te nieszczesne okna:angry::wściekła/y: Zostaly mi jeszcze 2!
My w niedziele chrzcimy...ale nie jestem praktykująca... do koscioła ide wtedy gdy mam na to ochote a nie wtedy gdy musze. Pamietam po slubie jak bylismy i mieszkalismy juz u siebie to tesciowa dzwonila do mojego M i pytala czy był w kosciele...pewnego razu ja odebralam telefon i głupie pytania sie skonczyly. Koleną rzeczą jaka zrobiłam to podczas wizyty u teściów (weekendowa) w niedziele tesciowie poszli do koscioła a my stwierdzilismy ze dojdziemy:tak: teściowa z radości prawie pod sufit skakała:-D wiec dlugo nie myslac ubralam sie mega sportowo( a nawet bardziej:-p). Tesciowa jak mnie zobaczyła w momencie zbladła:-D Jak to?! Nie ma garsonki, garnituru?:szok: Boże co sąsiedzi powiedzą! wiec dlugo nie myśląc z szerokim usmiechem pomachalam do teściowej :-D:-D:-D od tamtej pory wszelakie ingerencje kościołowe mamy za sobą:tak:

reklama
Pieszczoszka- może Enfamil?

Ja dostałam z Hippa, Bobovity, Bebiko i Bebilonu.

Ogólnie dzień jak na razie udany. Zaliczyłyśmy spacer, drobne zakupy, odwiedziny u mojej siostry. Ziemniaki obrane, brokuł przygotowany do gotowania. Mięsko zrobione- nic tylko na męża czekać a dzisiaj wyjątkowo ma być wcześniej w domu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry