pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kugela a ten co mam nadaje sie?
olisia tak.Nawet książkę zakupiłam.Piekłąm dukanowe bułeczki i tak dalej.. a waga stała
olisia tak.Nawet książkę zakupiłam.Piekłąm dukanowe bułeczki i tak dalej.. a waga stała
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pieszczoszka wydaje mi się to nie mozliwe, po pierwsze na I fazie nie chudnie się (ok,potocznie tak to nazywamy)ale traci wode, zaczyna się chudnąc dopiero na II fazieolisia ja byłam na dukanie i nie chudlam;(
Jedząc wyznaczone produkty nie ma szans aby nie "zgubić" ani 1 kg wody
To akurat wiem od dietetyka bo byłam na konsultacji w zeszlym roku
Bedąc na dukanie
No i fakt, zgadzam się z 100% z Flaurką
trzeba spojrzeć w lustro i przyznać się do "złego"...tak samej przed sobą...ja właśnie to czynię ;-) I wlasnie po to potrzebny mi jest dukan, bo 2,3 faza to calkiem zdrowe jedzonko
a tak sama z siebie to nie umiem, musze mieć jakieś zasady których będę się trzymała. Odgórnie narzucony rygor...i właśnie ten problem porusza Dukan...osoby dietujące zostają z tym "bagażem" same i dlatego 80% to niepowodzenia
Krótko mówiąc: ja musze mieć nad sobą bat
bo lubie zajadać problemy:-(
Chociaż w tych ciemnych jesteś poważniejsza;-)
Też tak chce!!!!<prosi>
4 dni jazda taka ze głowa boli, potem 1,2 dni sama radość i znow 5 dni koszmrne
No ile można

po siłowni czuje się super, tylko wyrzuty teraz mnie męczą przez to obżarstwo :-
co do Dukana, efekty są, ale są też skutki uboczne, ja byłam tydz i siadały mi nery mimo że dużo wody pilam, a obrocz tego bylam strasznie ospała, moj M już mnie chciał wieźć do szpitala, wiec jak widać nie dla wszystkich...zresztą tak jak pisze Flaurka żadna diety 2-tygodniowa nie pomoże, a nawet jeśli to tak na prawdę na chwilę i to złudne bo szybko wraca, żeby utrzymać efekt na dłużej trzeba zmienić swoje podejscie i nawyki i to już praktycznie dożywotnio, chciazby w taki prosty sposob jak zamiast napojow gazowanych/ sokow - woda, zamiast smażenia na oleju- bez tluszczu, pieczenie, albo na parze itp. Wiem łatwo się pomądrzyć, a mi samej zostało +5kg, ale na ocet bym się nie zdecydowała!