Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
najwspanialszy prezent na nową drogę życia, oby było wszystko ok, bo rok temu straciliśmy dzidzię :-( ale teraz nastawiam sie pozytywnie :-)Hej dziewczyny :-) my planowaliśmy starania dopiero od następnego cyklu, tuż po naszym ślubie który będzie za tydzień, a tu niespodzianka!! dziś na teście zobaczyłam 2 krechynajwspanialszy prezent na nową drogę życia, oby było wszystko ok, bo rok temu straciliśmy dzidzię :-( ale teraz nastawiam sie pozytywnie :-)
Widzialaś serduko???Hej
Bylam dzis u lekarza
Wszystko jest ok.:-)
Widzialam moja fasolinke.
Z tego wszystkiego zapomnialam wziasc od lekarza fotki.![]()
Witam nowe majoweczki;-)
Witamy i zyczymy spokojnej ciąży:*Witam drogie przyszłe majowe Mamy
My dowiedzieliśmy się, że zostaniemy rodzicami w tym tygodniu, po tym jak miesiączka się nie pojawiała i nie pojawiałatest ciążowy pokazał dwie porządne czerwone krechy, a ja płakałam ze szczęścia, szczególnie, że trafiliśmy za pierwszym razem podczas podróży poślubnej
Od razu pojechaliśmy do lekarza, który potwierdził ciąże i wyliczył datę porodu na 8 maja 2012
Super uczucie !!!!
Jak na razie brak dolegliwości, oprócz senności i lekko zwiększonego apetytu i co najdziwniejsze brak jakiejkolwiek chęci na słodycze, co w moim przypadku to bardzo dziwne! Zaczynam śledzić forum! Pozdrawiam Was wszystkie i do poczytania![]()
Kochana teraz wszystko będzie dobrzeHej dziewczyny :-) my planowaliśmy starania dopiero od następnego cyklu, tuż po naszym ślubie który będzie za tydzień, a tu niespodzianka!! dziś na teście zobaczyłam 2 krechynajwspanialszy prezent na nową drogę życia, oby było wszystko ok, bo rok temu straciliśmy dzidzię :-( ale teraz nastawiam sie pozytywnie :-)