Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a próbowałyście Viburcol przy ząbkowaniu? U nas sprawdza się świetnie.
teraz też podaje ale bardzo sporadycznie. Ibuprofenu czy ibupromu jeszcze nie podawałam. Chociaż ibuprom w syropku stoi w szafce w razie czego...

teraz mi babcia rewelacje sprzedała 

Nie wiem, śmiać się, czy płakać? No tak po prostu wzięła sobie i wywaliła MOJE kostki... 

hehe żart. Owszem - cel szczytny, ale tak się nie robi. I nie chodzi mi o to dlaczego, ale JAK
kostem używam rzadziej niż sporadycznie - nienawidzę jak ktoś mi się rządzi w kuchni i przyprawach no!

Teraz myslalam,ze w niespelna 20letnim domu czegos takiego nie bedzie,a tu "zalamka".Mieszkanie duze 120m2,ladne,tanie a tu taka sprawa,szczerze sie przyznam ze czuje sie dobita :-(
zdarzalo sie tez ze robila porzadki w lodowce i wyrywala chwasty przed domem chociaz nikt ja o to nie prosil. jakos nie mialam sily z nia walczyc bo poza tym to naprawde dobra kobieta ale jak sie ostatnio tak wkurzylam porzadnie to moj H. jej cos powiedzial i jakos jest w miare spokojnie narazie. mam nadzieje ze juz tak zostanie.