Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mam nadzieje, ze fala wyzdrowien nastapi jeszcze szybciej niz zachorowan. Katasza, andav, zanetaa, Mysiochomis, pieszczoszka i wszystkie inne kichajace, kaszlace i skarzace sie na inne dolegliwosci &&&&
Przeciez widzieli, ze maja doczynienia z mloda matka a nie jakims pijanym zulem. Nie moge uwierzyc, ze az 3 tygodnie sie czeka na interniste
Ja bym chyba w takiej sytuacji poszla na pogotowie albo prywatnie. To Twoje oslabienie ma chyba cos wspolnego z tym chudnieciem, mimo apetytu. Moze to tarczyca albo inna inszosc ale nie czekaj z lekarzem. Masz male dziecko, masz dla kogo byc zdrowa! :-)
). Dzis za to po paskudnie, szaro, zimno i deszczowo, wiec... pol dnia przekimalismy (Oliver i ja). Jeszcze nie wychodzilismy ale trzeba bedzie 

I dopiero się zacznie
Pogoda straszna, siedzimy dzisiaj w domu, za dużo cmentarzy mamy do odwiedzenia - boję się o Krzysia.
Kurdę nie wpadłam na to, że głód w nocy go budzi, bo od dawna tego już nie było!
Tylko - on je 4 razy po 180 ml mleka zagęszczonego 3 łyżkami kaszki... może na noc zagęścić mu 4? I dać np. 210 ml? Żeby się nie budził, tylko dotrwał jakoś do rannego karmienia? Natalka jak u Ciebie wygląda nocne dokarmianie? Kubulek dalej wciąga mlesio w nocy?